Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημοτικές εκλογές 2023. Νέος ισχυρός παίχτης o Παναγιώτης Πιτσάκης;

- Advertisement -

Σύμφωνα με  πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ομάδα φίλων και επιχειρηματιών προσέγγισε τον Παναγιώτη Πιτσάκη, προτείνοντάς του να είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Στη συνάντηση που έγινε, πριν λίγες μέρες, τέθηκαν προβληματισμοί για το παρόν και το μέλλον, σε θέματα που απασχολούν τους πολίτες (εργαζόμενους, επιχειρηματίες κλπ) , συζητήθηκαν εκτενώς οι πιθανές λύσεις, προτάθηκαν έργα πνοής και ανταλλάχθηκαν απόψεις επί παντός επιστητού.

Τονίσθηκε η αδυναμία λήψης αποφάσεων από τους ήδη διοικούντες, για χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο καθώς αναζητείται άνθρωπος με ισχυρά πυγμή και διάθεση να «σπάσει αυγά» φέρνοντας ανάπτυξη και ευημερία.

Η ατζέντα περιελάμβανε την αξιοποίηση του 2ου σε επισκεψιμότητα μνημείου της Ελλάδας, δηλαδή της Διώρυγας, την πολεοδόμηση του στρατοπέδου, το καζίνο, θέματα υποδομών, επενδύσεων και άλλα, μεγίστης σημασίας που απασχολούν όλους του Κορίνθιους.

Αυτό που δεν καταφέραμε να εκμαιεύσουμε είναι αν πρόκειται για υποψηφιότητα που αφορά στο δήμο Κορινθίων ή στο δήμο Λουτρακίου και αν ο ίδιος ο Παναγιώτης Πιτσάκης, πέρα από τον Επιμελητηριακό στίβο,επιθυμεί να κατέλθει στο στίβο των δημοτικών εκλογών του 2023. Σε ερώτησή μας, δεν απάντησε, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!

Τι γνωρίζουμε για τον Παναγιώτη Πιτσάκη

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης, γνωστό τοις πάσι, είναι ένας επιφανής επιχειρηματίας, με δεκάδες εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του. Πετυχημένος, με πολύ καλές συστάσεις από τον επιχειρηματικό κόσμο της Κορινθίας και όχι μόνο.

Ως πολιτικός, ήταν υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 στην Πελοπόννησο. Οι συνυποψήφιοί του, έχουν να δηλώσουν μόνο καλά λόγια γι΄αυτόν, ο οποίος λειτούργησε μόνο ενωτικά για την παράταξη την οποία εκπροσώπησε και διατήρησε φιλίες και καλές σχέσεις στις αντίπαλες παρατάξεις.

Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, θεωρείται πλέον πετυχημένος, αφού παρέλαβε ταμείο 100.000 ευρώ και αποχωρώντας, παρέδωσε στη νέα διοίκηση 700.000 ευρώ.

Εξασφάλισε και αξιοποίησε χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος όλων των Κορίνθιων επιχειρηματιών!

Η συνεργασία του με το Βασίλη Νανόπουλο, το δήμαρχο Κορινθίων, άριστη, αφού κατέθεσε πλάνο αξιοποίησης της αγοράς του Λεχαίου και διοργάνωσε τη μεγαλύτερη Εκθεση στο Λιμάνι της Κορίνθου, με μεγάλη επιτυχία!

Αξίζει να τονισθεί ότι η συνεργασία του με το δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη για το Open Mall ήταν λαμπρή, αφού με δικές του ενέργειες τότε δρομολογήθηκε ένα έργο πνοής για το Λουτράκι αξίας πάνω από 1.500.000 ευρώ!

Η συνεργασία του δε, με τους επιχειρηματίες και τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου, άψογη, όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον τότε Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, με τους οποίους διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις.

Ο ρόλος του ενωτικός. Ιδεολογικά αντίθετα άνθρωποι, έχουν συνεργασθεί άψογα μαζί του και χαίρει της εκτίμησής τους. Είναι γνωστό ότι ο Παναγιώτης Πιτσάκης είναι ΝΔκράτης, αλλά διατηρεί καλές σχέσεις και έχει συνεργασθεί με ανθρώπους απ΄όλους τους χώρους, όπως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον πρώην δήμαρχο Κορινθίων κ. Πνευματικό αλλά και το Νίκο Σταυρέλη.

Είναι δημότης του δήμου Λουτρακίου και η επιχείρησή του εδρεύει στον ίδιο δήμο.

Ως άνθρωπος, απλός, προσιτός και άμεσος ! Δραστήριος, με καινοτόμες ιδέες, τα προς το ζειν τα έχει ήδη εξασφαλισμένα και μάλιστα με το παραπάνω!

Το ερώτημα που τίθεται είναι: Θα στήριζε η ΝΔ τον Παναγιώτη Πιτσάκη, και αν ναι, σε ποιο δήμο;;

Δική μας άποψη είναι ότι ο Παναγιώτης Πιτσάκης, επειδή έχει δώσει δείγματα ενότητας, δεν χρειάζεται κανένα χρίσμα! Δεν το έχει ανάγκη!

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γνωρίζετε μήπως για ποιον ακριβως μήνα του 2023, είναι προγραμματισμενο να γίνουνε οι αυτοδιοικητικες εκλογές? Επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στον κ. Πιτσακη, εάν και εφοσον τελικα, κατέλθει υποψηφιος σε αυτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog