Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Kαταγγελία αναγνώστη! Έκοψαν πεύκα στα Στραβά χωρίς να ρωτήσουν κανένα ! Ρίχνουν τσιμέντο χωρίς να ρωτήσουν κανένα!

- Advertisement -

Σε μια ενέργεια που προκαλεί αγανάκτηση προχώρησαν κάποιοι στον  οικισμό Στραβά!!

Προέβησαν σε κοπή πεύκων, χωρίς άδεια, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr.

Κόπηκαν τουλάχιστον τρία ολοζώντανα δέντρα, γεγονός το οποίο μας λυπεί ιδιαίτερα! Ο σκοπός; Να τσιμεντοποιήσουν το δημόσιο χώρο για να τοποθετήσουν κάδους απορριμμάτων!!!!

Σε επικοινωνία μας με το δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γκιώνη, τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ. Πέρρα και κ. Παντελέου, τον Δ/ντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μακρίδη  διαπιστώσαμε ότι κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τις ενέργειες αυτές και θα γίνει αυτοψία.

Ο κ. Μακρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά

«Καμμία ανοχή σε μη σύννομες ενέργειες. Κανείς δεν οικειοποιείται δημόσιο χώρο. Δεν υπάρχει άδεια και θα έπρεπε να ρωτηθεί η υπηρεσία μας….»

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν τοποθετηθεί σιδερένιοι πάσσαλοι,  χωρίς επίσης να ρωτηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο για τους περιπατητές της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ούτε το Δασαρχείο έχει ενημερωθεί για την  κοπή των πεύκων…..

 

Δείτε εικόνες πριν την κοπή των πεύκων

Δείτε εικόνες μετά των πεύκων ! Καθάρισαν τα σκουπίδια, «καθάρισαν» και τα πεύκα!

 

Δείτε πεταμέναο παρακείμενα ένα μικρό ολοζώντανο πευκάκι…. μόνο θλίψη ( τα άλλα μάλλον έγιναν καυσόξυλα)

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να βρεθουν αυτοι οι “κυριοι” που εκοψαν αναιτια και χωρις λογο τα δεντρακια και να υποχρεωθουν να τα αντικαταστησουν. Η πραξη τους αυτη δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα απο ο,τι αυτη των εμπρηστων δασων! Για να τοποθετησουνε, λεει, καδους απορριμματων!!! Μα εξαλλου και οι εμπρηστες δασικων εκτασεων οταν και οποτε συλληφθουνε, παντα καποιες τετοιες φθηνες δικαιολογιες βρισκουν να προβαλουνε και να επικαλεσθουνε…

    • Γιατί σας κάνει εντύπωση.ολλοι αυτοί οι χώροι εξυπηρετούν τα μελλοντικά σπίτια που θα ξεφυτρώνουν εμπόρων αλλοδαπών με την ανοχή όλων .

  2. Υπάνθρωποι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν ανάμεσά μας. Εύχομαι να βρεθούν οι υπαίτιοι και να κλειστούν σε στρατόπεδο φιλοξενίας μεταναστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog