Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tα εν δήμω … Κορινθίων (παραπολιτική στήλη)

- Advertisement -

Με ένα θέμα συνεδρίασε την Τρίτη το πρωί η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κορινθίων. Η επιτροπή ενέκρινε την σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κορινθίων και του ΦΟΔΣΑ για τη δημιουργία δικτύου Γωνιών Ανακύκλωσης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Η διάλυση της εργολαβίας για το δημοτικό σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου ήρθε σαν θέμα στην οικονομική επιτροπή του δήμου Κορινθίων την Τετάρτη 15 Ιουνίου. Ως ώρας δεν έχει «ανέβει» η απόφαση της επιτροπής. Εν αναμονή.

Διέψευσε χθες με ανάρτηση του ο Βασίλης Μπαλάφας την εκλογική συνεργασία με τον Δημήτρη Πρωτοπαππά λέγοντας πως τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν άλλο στόχο παρά να πλήξουν την υποψηφιότητα του κ.Πρωτοπαππά. Η φήμη έλεγε πως ο Βασίλης Μπαλάφας θα είναι στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου αναγεννώντας την Κίνηση Πολιτών και μάλιστα ως το νούμερο δυο! Ο Βασίλης με την ανάρτηση του έβαλε τα πράγματα σε τάξη, αποκαλύπτοντας όμως πως ο ίδιος συζητά για συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο με τις ανακοινώσεις, εφόσον υπάρξει συμφωνία, να γίνονται τον Ιούνιο.

Κακήν κακώς έσπευσαν να διαψεύσουν, όχι επίσημα βέβαια, τα όσα κυκλοφόρησαν περί υποψηφιότητας στο δήμο Κορινθίων, κοστούμια που ράφτηκαν και βλέψεις που θα οδηγούσαν το κόμμα σε διάσπαση ξανά. Αν η διάψευση τώρα ήταν αληθινή ή για να θολώσουν τα νερά, θα φανεί σε λίγους μήνες.

Φωτιά έβαλε το δημοσίευμα του loutrakiblog.gr για την πιθανή υποψηφιότητα του Παναγιώτη Πιτσάκη.Δεν είναι ακόμα γνωστό, αφού τηρείται σιγήν ιχθύος και από τους φίλους και από τον ίδιο, σε ποιο δήμο θα είναι, αν είναι, υποψήφιος δήμαρχος. Κορινθίων ή Λουτρακίου; Πάντως η είδηση τάραξε πολλούς….

Ο Δημότης  

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog