Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα εν δήμω…Κορινθίων (17-06-2022 παραπολιτική στήλη)

- Advertisement -
 Αλλαγές σε αντιδημαρχίες ψιθυρίζεται εντόνως. Αλλαγές επί αντικειμένων και όχι προσώπων. Η πληροφόρηση υπάρχει, αναμένουμε και την ανάρτηση των αποφάσεων.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού οφείλει εκτός από το να διαφημίζει τον τόπο με την παρουσία του στα αθηναϊκά ΜΜΕ να παρεμβαίνει και στα τοπικά Μέσα, εκεί όπου τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια σύγχυση για τους ναυαγοσώστες που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα και για τις γαλάζιες σημαίες που δεν έχουν ανέβει στους ιστούς…
Μόνο ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κορδώσης δεν εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου. Ο κ.Κορδώσης έπραξε όπως και ο κ.Σταυρέλης. Να σημαίνει η σιωπή του πως μετάνιωσε; Διότι συνήθως μιλά, συνήθως τοποθετείται. Και το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σοβαρό για να επιλέγει την σιωπή.
 
Στην Πορτογαλιά με την ΠΕΔ βρίσκονται απο χθες οι Δήμαρχοι Νανόπουλος και Πνευματικός. Για τους σκοπούς του ταξιδιού  αποκαλύψεις δεν έγιναν, τις μετέθεσαν για την επιστροφή τους. Πάντως του ταξιδιού αυτού είχε προηγηθεί η σύμπλευσή τους στο θέμα του σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου. Το πρωί ψήφισαν από κοινού το θέμα της αποζημίωσης του εργολάβου της τάξεως των 670.000 ευρώ και μετά συνταξίδεψαν.
Παρέμβαση έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Μπάμπης Ντιγκιρλάκης για το θέμα του σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου. Ζητά απαντήσεις απο τη δημοτική αρχή για τις καθυστερήσεις που οδήγησαν στην επιβολή αποζημίωσης προς τον εργολάβο και την κατηγορεί για ελλειματικές ενέργειες.
Μεγάλη δυναμική καταγράφει η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Στριμενοπούλου και όχι μόνο στον Συνοικισμό. Η κυρία Στριμενοπούλου είναι ένα απο τα “δυνατά χαρτιά” του Νίκου Σταυρέλη ο οποίος όμως θα πρέπει να της δώσει περισσότερο χώρο και χρόνο για τοποθετήσεις και παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά κανείς και την δυσαρέσκεια όταν επελέγη ο Γιάννης Καρασάββας για την θέση του αντιδημάρχου – τότε με την σύμφωνη γνώμη της παράταξης- και όχι η κ.Στριμενοπούλου.
Στην Τουρκία το ΚΕΠΑΠ απο προχθές. Αποστολή πολιτιστικού περιεχομένου και μαθαίνω κάποια μέλη έκαναν γκρίνια γιατί δεν περιλήφθηκαν. Έτσι είναι αυτά όμως κύριοι άρχοντες. Μια εσύ, μια εγώ.
Παίρνει αποστάσεις ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Ζώγκος απο την δημοτική αρχή; Η απουσία του από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά και τα Like που πατά διαδικτυακά σε πολιτικούς
 αντιπάλους έχουν δημιουργήσει κλίμα.
«Αν αλλάξουν τα δεδομένα και χρειαστεί θα συζητήσουμε στο Δημοτικό συμβούλιο. Προς το παρόν δεσμεύομαι απο τις ομόφωνες αποφάσεις που έχουμε λάβει» δήλωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος για το θέμα του Διοικητηρίου. Αυτό σημαίνει πως οι δυο πλευρές είναι ανυποχώρητες και πως τελικά, διοικητήριο μάλλον δε θα δούμε ούτε στην Ποσειδωνία ούτε στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού.
Τυχαία ή όχι η συνάντηση του Νίκου Σταυρέλη με τους Αντιδημάρχους Σπύρο Ζαχαριά και Παπαϊωάννου, τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Θέμη Κουτσογκίλα και το Σοφικίτη γιατρό κ. Παπαδημητρίου σε καφετέρια του Συνοικισμού Πάντως πολύ φιλικό ήταν το κλίμα και πολλές οι αβροφροσύνες. Ξέρει ο δήμαρχος για τη συνάντηση αυτή, που όπως μαθαίνουμε δεν είναι η πρώτη φορά! Ούπς!
Ο Δημότης 
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog