Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανείπωτη θλίψη στο Λουτρακι. «Έφυγε» η Χρύσα Κοκκινού στην κηδεία του θείου της

- Advertisement -

38χρονη πέθανε στην κηδεία του θείου της

Κατά τη διάρκεια της εξόδου ακολουθίας του Γιώργου Βλάσση ή Γκούλα παλιού dj, ο οποίος πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών, η 38 χρόνη ανιψιά του ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Η άτυχη γυναίκα ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε. Μάταια προσπαθούσαν όλοι να τη συνεφέρουν, αφού την μετέφεραν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου. Μάταια και οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να την επαναφέρουν.

Διακομίσθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου αλλά δυστυχώς η 38χρονη δεν επανήλθε στη ζψή, βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς της, το σύζυγό της, το παιδάκι της και ολόκληρη την κοινωνία του Λουτρακίου που έχει μείνει αποσβολωμένη από την είδηση του αδόκητου θανάτου της.

Πρόκειται για την Χρύσα Κοκκινού.Η άτυχη κοπέλα ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός μωρού.

Το loutrakiblog εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια…

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριολεκτικά Θρήνος στον Θρήνο… Η εκλιπούσα θα ήταν σίγουρα ένας πολύ ευαίσθητος ανθρωπος, δεν άντεξε κατά πως φαινεται την ξαφνικη απώλεια του αγαπημένου της θείου και έφυγε και εκείνη για να τον βρει και να τον συναντήσει στο μακρινο και δίχως γυρισμό, ταξίδι… Βλέπετε οι στεναχωριες σε πολλές των περιπτωσεων φτάνουν στο σημείο μεχρις ακόμα και να σκοτωσουν… Εύχομαι κουράγιο, δυναμη και θερμά συλλυπητηρια στην οικογένεια της τοσο ατυχης αυτής κοπέλας και μητέρας, καλή της Ανάπαυση και Αιώνια της η Μνήμη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog