Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το L-Medical τώρα και στην Αλμυρή Κορινθίας

- Advertisement -

Το L-medical, αναπτύσσεται συνεχώς, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του βασικού πρωταγωνιστή στη διαμόρφωση ενός υγιούς τοπίου στο οποίο κυριαρχεί η αξιοπιστία, η πρωτοπορία και ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη ζωή.

Έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τη διασφάλιση του υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητας, το L-Medical, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού στο Λουτράκι, επεκτείνεται στην Κορινθία και τη Δευτέρα 30 Μαΐου, άνοιξε ένα νέο, σύγχορονο Πολυιατρείο στην Αλμυρή Κορινθίας….

Γίνεται έτσι, το σημείο αναφοράς στην Κορινθία, στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας. Η συντονισμένη προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού του, η άρτια κατάρτιση της επιστημονικής ομάδας, αλλά και η βαθιά αίσθηση ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, τον ασθενή και την κοινωνία, αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που καθιερώνουν ήδη το L.Medical, ως σημείο αναφοράς στον κλάδο της πρόληψης και της Yγείας.

Στο Πολυιατρείο L Medical, στην Αλμυρη Κορινθίας, μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις του, ενώ υπάρχει και τμήμα υπερήχων στο οποίο γίνονται και triplex αγγείων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σταδιακά, αναμένεται να προστεθούν και άλλα τμήματα, προκειμένου σύντομα να είναι σε θέση να προσφέρει σε όλους, μια ολοκληρωμένη υπηρεσία Υγείας.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog