Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δουλεύουν Κυριακή στα πεζοδρόμια της Δερβενακίων

- Advertisement -

Εργολάβος εκτελεί έργα οπτικών ινών εδώ και 10 μέρες

Αν και Κυριακή σήμερα τα συνεργεία του εργολάβου που έχει αναλάβει τις εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών στο μήκος του της οδού Δερβενακίων στην Κόρινθο, εργάζονται εντατικά.

Το loutrakiblog.gr είχε αναδείξει με δημοσίευμα του στις 14 Ιουνίου το θέμα εστιάζοντας στην αδυναμία κίνησης των πεζών αλλά και στο γεγονός ότι, στην διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, καμία εργασία δεν είχε εκτελεστεί.

Σήμερα η εικόνα που καταγράφεται είναι διαφορετική. Οι εργασίες έχουν προοδεύσει και ολοκληρωθεί έως και το ύψος της Κύπρου. Θυμίζουμε ότι τα έργα καλύπτουν την οδό Δερβενακίων από τον Άγιο Νικόλαο έως και την συμβολή της με την Κολιάτσου, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού δεν αποκλείεται οι εργασίες να επεκταθούν αφού βέβαια παραδοθεί το κομμάτι στο οποίο γίνεται παρέμβαση τώρα.

Βέβαια έως και την πλήρη αποκατάσταση των πεζοδρομίων και της κίνησης των πεζών, υπάρχει ακόμα δρόμος.

Το παρακολουθούμε.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλως τυχαιως, όλα γίνονται, τακτοποιουνται, διευθετουνται και εκτελουνται, όταν όπου και σε ο,τιδηποτε παρεμβαινει το παρον blog!! Για να κάνω έτσι με λιγακι χιούμορ και εναν παραλληλισμο, να πω, πως όπως, φερ’ ειπειν, ο Έλληνας θέλει τον χωροφύλακα του για να είναι γενικα σωστος, έτσι και οι δήμοι και οι τοπικοί μας αρχοντες, προκειμένου να κάνουνε και τη δουλειά τους – και για την οποία αλλωστε και για τούτο, εκλεγονται – χρειάζονται και αυτοί το “Loutrakiblog”!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog