Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Με ραντεβού στη ΔΕΗ ή αλλιώς… στην ουρά!

- Advertisement -

Στην ουρά είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν όσοι φτάνουν στην ΔΕΗ Κορίνθου και δεν έχουν κλείσει ραντεβού!

Η επιχείρηση, παρ ότι τα μέτρα της πανδημίας άλλαξαν και οι δημόσιες υπηρεσίες δέχονται πολίτες χωρίς ραντεβού, διατηρεί την επιλογή προκειμένου ο συναλλασσόμενος να αποφύγει την αναμονή, την ταλαιπωρία και τη ζέστη!

Όσοι δεν το γνωρίζουν αυτό και φτάνουν στο υποκατάστημα της Κορίνθου περιμένουν όχι μόνο στην ουρά αλλά και στον προθάλαμο αμέσως μετά την είσοδο του κτιρίου. Η κυρία που εκτελεί καθήκοντα ασφαλείας στην είσοδο είναι ευγενέστατη και πολύ εξυπηρετική ωστόσο η ουσία για τους πολίτες δεν αλλάζει αφού αναγκάζονται να περιμένουν την σειρά τους σε ένα χώρο που στερείται θέσεων (μόλις 2 καρέκλες υπάρχουν) αλλά και κλιματισμού.

Το Loutrakiblog.gr κατέγραψε την εικόνα στο υποκατάστημα της Κορίνθου λίγο μετά τις 10:30 το πρωί.

Πολίτες όρθιοι, πολίτες στη ζέστη, πολίτες στην αναμονή ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η επιχείρηση έχει μπει στο στόχαστρο λόγω των υπέρογκων λογαριασμών που αποστέλλει στους καταναλωτές. Μια κυρία έγκυος αναγκάστηκε να αποχωρήσει ενώ μια άλλη, ηλικιωμένη, περίμενε στωικά την σειρά της έχοντας καθίσει στο ένα από τα δυο διαθέσιμα καθίσματα του χώρου.

Στο δε κυρίως κτίριο, κλιματιζόμενο στο σύνολό του, δεν κατεγράφη κανένας συνωστισμός, θα μπορούσαν κάλλιστα οι πολίτες να αναμένουν στους διαδρόμους έξω από τα γραφεία που θέλουν να εξυπηρετηθούν.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως για να πληρώσεις τον λογαριασμό σου δεν χρειάζεται ούτε ραντεβού, ούτε αναμονή!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την καλησπέρα μου στο blog. Έχετε δίκιο. Όλοι όσοι περιμένουν στην ουρά είναι για διακανονισμούς ή διορθώσεις στοιχείων του λογαριασμού. Για εξόφληση δεν περιμένεις ιδιαίτερα. Απλά να πω αυτό επί τη ευκαιρία. Αν κάποιος πάει για κάποια διόρθωση στον λογαριασμό του (πχ. αλλαγή ονόματος χρήστη κλπ), καλό είναι να πάρει πρώτα ένα τηλέφωνο στα κεντρικά της ΔΕΗ και να ρωτήσει ποια δικαιολογητικά είναι απαραίτητα, ανάλογα με την υπόθεση. Γιατί εμένα σε αλλαγή ονόματος τον περασμένο Σεπτέμβρη ζήτησαν και κάτι ακόμη, που την πρώτη φορά δεν το είχαν καν αναφέρει και έπρεπε να τρέχω ξανά πίσω Λουτράκι μεσημεριάτικα μες τη ζέστη αφού περίμενα πρώτα κανα δίωρο όρθιος και μετά όταν ξαναγύρισα ήταν όλοι με καφέ και τσιγάρο και είπαν ότι το σύστημα έκλεισε. Έτσι απλά. Και η ώρα ήταν 13:30, ενώ έκλειναν στις 14:00 κανονικά. Τσάμπα τα δρομολόγια δηλαδή. Πάντα να κλείνετε ραντεβού, μιας και πλέον δίνεται η δυνατότητα.

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΖΕΙΤΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog