Στην ουρά είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν όσοι φτάνουν στην ΔΕΗ Κορίνθου και δεν έχουν κλείσει ραντεβού!

Η επιχείρηση, παρ ότι τα μέτρα της πανδημίας άλλαξαν και οι δημόσιες υπηρεσίες δέχονται πολίτες χωρίς ραντεβού, διατηρεί την επιλογή προκειμένου ο συναλλασσόμενος να αποφύγει την αναμονή, την ταλαιπωρία και τη ζέστη!

Όσοι δεν το γνωρίζουν αυτό και φτάνουν στο υποκατάστημα της Κορίνθου περιμένουν όχι μόνο στην ουρά αλλά και στον προθάλαμο αμέσως μετά την είσοδο του κτιρίου. Η κυρία που εκτελεί καθήκοντα ασφαλείας στην είσοδο είναι ευγενέστατη και πολύ εξυπηρετική ωστόσο η ουσία για τους πολίτες δεν αλλάζει αφού αναγκάζονται να περιμένουν την σειρά τους σε ένα χώρο που στερείται θέσεων (μόλις 2 καρέκλες υπάρχουν) αλλά και κλιματισμού.

Το Loutrakiblog.gr κατέγραψε την εικόνα στο υποκατάστημα της Κορίνθου λίγο μετά τις 10:30 το πρωί.

Πολίτες όρθιοι, πολίτες στη ζέστη, πολίτες στην αναμονή ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η επιχείρηση έχει μπει στο στόχαστρο λόγω των υπέρογκων λογαριασμών που αποστέλλει στους καταναλωτές. Μια κυρία έγκυος αναγκάστηκε να αποχωρήσει ενώ μια άλλη, ηλικιωμένη, περίμενε στωικά την σειρά της έχοντας καθίσει στο ένα από τα δυο διαθέσιμα καθίσματα του χώρου.

Στο δε κυρίως κτίριο, κλιματιζόμενο στο σύνολό του, δεν κατεγράφη κανένας συνωστισμός, θα μπορούσαν κάλλιστα οι πολίτες να αναμένουν στους διαδρόμους έξω από τα γραφεία που θέλουν να εξυπηρετηθούν.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως για να πληρώσεις τον λογαριασμό σου δεν χρειάζεται ούτε ραντεβού, ούτε αναμονή!