Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πλούσιο το πρόγραμμα επισκέψεων της Αθηνάς Κόρκα

- Advertisement -

Η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και ως αρμόδια της επιτελικής παρακολούθησης ενεργειών και δράσεων που υλοποιούνται από φορείς, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων του νέου γραφείου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Παράρτημα Κορίνθου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κορίνθου (ΛΑΦΚ)., όπου στεγάζεται και το νέο γραφείο.

 

Την ίδια ημέρα, επισκέφθηκε και το 1ο Γυμνάσιο Κιάτου. Παραβρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση για την τελετή λήξης του σχολικού έτους και της αποφοίτησης της Γ’ Τάξης.

 

Το Σάββατο 18 Ιουνίου βρέθηκε στο Βέλο Κορινθίας  και παρακολούθησε τον 6ο Παγκορινθιακό Μαθητικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Βέλου.

 

Την Κυριακή 19 Ιουνίου επισκέφθηκε και ενημερώθηκε για την εικαστική έκθεση “Συνομιλώντας με την Ελλάδα και τους ποιητές της”. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου και διοργανώθηκε από Κέντρο Τέχνης Μαριάννα Κοντοέ.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Προοδευτικού Συλλόγου Συκιάς Κορινθίας “Άγγελος Σικελιανός” και παρακολούθησε μέρος από το πρόγραμμα της εκδήλωσης “Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2022” στη Συκιά Κορινθίας.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης κα. Κόρκα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η συμμετοχή και η αρωγή της ΠΕ Κορινθίας σε πολιτιστικούς συλλόγους για την υλοποίηση προγραμμάτων και εκδηλώσεων, συμβάλλει στη διατήρηση και στη διάδοση των στοιχείων της πολιτιστικής κληρονομίας στους νέους.

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog