Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για το Πάρκο Δεξαμενής στο Λουτράκι

- Advertisement -

Η κατάσταση στο πάρκο δεξαμενής ειναι επιεικώς απαράδεκτη. Χορταρια  και πευκοβελονες αποτελούν εξαιρετικό προσαναμμα, με τον κοσμο που βρίσκεται εντός του πάρκου για βόλτα  να κινδυνεύει άμεσα.

Με τα παραπάνω λόγια και τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες περιγράφει την κατάσταση στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου η αναγνώστριά μας!

 

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο εξωτερικό για να κάνεις δημόσια καταγγελία όπως αυτή ανώνυμη τέλος πάντων πρέπει να έχεις εκδηλώσεις εθελοντισμού στις οποίες θά έχεις συμμετοχή και μετά θα μπορείς νά καταγγελεις αφού πρώτα καθαρίσεις αυτό για το οποίο κάνεις την καταγγελία αυτά για την ιστορία

  2. Το έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές.Πρεπει κάθε χρόνο να ξεχορταριαζεται γιατί κάποια στιγμή θα καεί ολόκληρο και τότε θα τρέχουμε.Αλλα ποιον νοιάζει.Μονοστου παλεύει ο εθελοντής που βρίσκεται στο καμαρακι της ύδρευσης.

  3. Και ναταν μονο αυτο!!!!οι καδοι σκουπιδιων βρωμανε…στα πεζοδρομια δεν μπορεις να περπατησεις…οι δρομοι ειναι ολο τρυπες….θα σκοτωθουμε με τα μηχανακια…τα σκυλια τρωνε τον κοσμο…και το αλλο???Σαββατοκυριακο δενυπαρχει ασθενοφορο στο κεντρο υγειας..παραλια χαλια μαυρα…..

  4. Αν κι έχει έχει δίκιο η γυναίκα.να επισημανθεί ότι όλο το Λουτράκι είναι γεμάτο με πεύκα.. οπότε είναι λογικό να πέφτουν κι να υπάρχουν παντού εντός ιδιοκτητών κι μη οικοπέδων πευκοβελόνες…Ας προσέχουμε οι άνθρωποι όλοι μας,να είμαστε υπεύθυνοι κι να μην πετάμε σκουπίδια ή αποτσιγαρα ,να μην βάζουμε φωτιές..

  5. (19:10). Η αλήθεια είναι πως ο,τι σας βρίσκω και πολύ αισιόδοξη (να, σαν και του λόγου μου), αγαπητή κυρία Βασιλική!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog