Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα εν δήμω…Κορινθίων (22-06-2022 παραπολιτική στήλη)

- Advertisement -

Επέστρεψε το ΚΕΠΑΠ από την Τουρκία; Γκρίνια πολλή πρόεδρε στην πόλη για την αποστολή που επελέγη. Πως επιλέχθηκε ο πολιτιστικός σύλλογος που συμμετείχε; Γιατί ακολούθησε υπάλληλος του σταδίου; Γιατί είδαμε ελάχιστες αναφορές στο σκοπό του ταξιδίου αλλά δεκάδες «τουριστικού ενδιαφέροντος»; Διακοπές πήγατε πρόεδρε; Η αλήθεια είναι πως από τον  ενθουσιασμό οι συμμετέχοντες το παράκαναν λίγο στα social media.

Πόσες αρμοδιότητες θα αφαιρέσεις δήμαρχε; Νέα αναπροσαρμογή στην αντιδημαρχία του Βαγγέλη Παπαιωάννου. Πλέον ο κ.Παπαιωάννου είναι αρμόδιος για τον ηλεκτροφωτισμό, το πράσινο και τα ΚΕΠ. Τα ΚΕΠ που ήταν του Τίμου! Αφαιρέθηκε μεταξύ άλλων και η πολιτική προστασία την οποίαν μάλλον και ανέλαβε ο ίδιος ο δήμαρχος.

Γκρίνια έχει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας μαθαίνω. Δεν θέλει να πάει να καθαρίσει τις παραλίες που έχουν γαλάζιες σημαίες διότι αρμόδιος λέει είναι ο αντιδήμαρχος Τουρισμού! Δηλαδή φίλτατε κ.Μπίτζιο να πάρει προσωπικό καθαριότητας ο Τιμολέων; Η γαλάζια σημαία δεν είναι συναρμοδιότητα; Αφήστε τις ίντριγκες αντιδήμαρχοι και κάντε την δουλειά σας.

Εθεάθη σε γνωστό καφέ της Κορίνθου ο Νίκος Σταυρέλης με το Βασίλη Μπαλάφα. Επίκειται συνεργασία; Ε! Δεν τους πετάς έτσι τους 600 σταυρούς του Βασίλη!

Την καλή συνεργασία με την εφορεία αρχαιοτήτων ήθελε να επισημάνει σε συνέντευξη του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πούρος αλλά όσο να πεις, υπερέβαλε αρκετά! Τουλάχιστον 6 φορές αναφέρθηκε στην προϊσταμένη και στο πόσο συνηγορεί στα θέματα που άπτονται της υπηρεσίας και του δήμου. Αλήθεια, δεν είναι υποχρέωση της; Γιατί πρέπει να το επισημαίνουμε και μάλιστα με τόση ζέση; Μήπως γιατί παλαιότερα ο δήμαρχος είχε αναφερθεί σε «θεματάκια» με την εν λόγω υπηρεσία;

Ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού για το καλοκαίρι. Πολλές και καλές θα έλεγε κανείς με μια πρώτη ματιά. Αλήθεια, του ΚΕΠΑΠ οι εκδηλώσεις που είναι; Τέλη Ιουνίου φτάσαμε και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Επτασφράγιστο μυστικό είναι Πρόεδρε; Ή μήπως θα πρέπει να συντονιστούμε με τα προσωπικά σας προφίλ στο fb για όταν προαιρείσθε να βάλετε κάτι;

 

Ο Δημότης  

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο σας αυτό είναι κριτική.Μήπως βάλουν μυαλό Οσο για τις εκδηλώσεις του Δήμου είναι των συλλογών και ερασιτεχνικό θέατρο.Μια τρέλα ο Δήμος όλοι για τον εαυτόν τους..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog