Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντιδήμαρχος Πούρος: Θα κινηθώ δικαστικά για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα (video)

- Advertisement -

O αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεδομίας του δήμου Κορινθίων κ. Πούρος, έλαβε το λόγο και τοποθετήθηκε αναφορικά με κάποια δημοσιεύματα που δεν τον κατονομάζουν μεν, τον φωτογραφίζουν δε.

Τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του κ. Πούρου κάνουν λόγο για ασφαλτόστρωση σε χώρο πάρκινγκ μιας ταβέρνας, για ψηφοθηρικούς λόγους. Ο ίδιος δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο πως όλες οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται σύμφωνα πάντα με τις μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Πούρος ζήτησε όπως είπε το φωτογραφικό υλικό, το οποίο δεν του δόθηκε και ανέφερε πως πρόκειται για συκοφαντικά δημοσιεύματα που τον θίγουν.

To θέμα αυτό θα έχει δικαστικές διαστάσεις, τόνισε.

Μάλιστα σκωπτικά ανέφερε στίχους από τραγούδι του Β.Παπακωνσταντίνου: Βγήκε σεργιάνι το χαβιεδόψωμο και προσπαθεί να κοντύνει όποιον ξεπερνάει τα δικά του όρια.

«Ομως για να κοντύνει κάποιος πρέπει να είναι κοντός στην ηθική του και στη στάση ζωής του. Δε νομίζω ότι ανήκω σε αυτή την κατηγορία.» κατέληξε ο κ. Πούρος

Δείτε στο 9ο λεπτό

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κινήσου δικαστικά ή όπως επιθυμείς, αλλά η λαϊκή σοφία, και όχι μόνο εν Ελλάδι, λέει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog