Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κωστούρος Παναγιώτης: 5ος στην Ευρώπη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων

- Advertisement -

Ο Κορίνθιος διεθνής αθλητής και μέλος της Εθνικής Ελλάδος πυγμαχίας ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κατέλαβε τη 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυγμαχίας Νέων που διεξήχθη στη Σόφια Βουλγαρίας από 11/4/2022 έως 22/4/2022.

Ο ανταγωνισμός υπήρξε μεγάλος καθώς συμμετείχαν 403 αθλητές από 40 χώρες. Οι εμφανίσεις του υπήρξαν εξαιρετικές με αποκορύφωμα τη νίκη του επί του Σέρβου διεθνή αθλητή Cingelic Uros.

Αρχικά ο δεκαεπτάχρονος αθλητής  έχοντας ως προπονητή το πατέρα του κ. Κωστούρο Δημinήτριο στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος ενώ στη συνέχεια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο τουρνουά ADRIATIC PEARL 2022 στο Μαυροβούνιο.

Στη συνέχεια συμμετείχε με την Εθνική ομάδα σε προπονητικό camp δεκαπέντε ημερών στη Κοζάνη στο οποίο έλαβε μέρος και η Εθνική ομάδα πυγμαχίας Ιταλίας.

Παρά το γεγονός ότι η διαιτησία του στέρησε μία θέση στο βάθρο , το αποτέλεσμα υπήρξε πλήρως ικανοποιητικό καθώς ο αθλητής εκτός από τη σημαντική αθλητική διάκριση έλαβε και το μέγιστο ποσοστό μοριοδότησης για την εισαγωγή του στη τριτοβάθμια πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Επιπλέον, έλαβε τη πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων που θα διεξαχθεί στην Ισπανία.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog