Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νέα, έκτακτη επιχορήγηση για την ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας του Δήμου

- Advertisement -
Ύστερα από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (ΑΔΑ: Ψ7ΔΙ46ΜΤΛ6-ΖΥΡ), ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων επιχορηγείται με το ποσό των 100.000,00€ για την ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας και την εκτέλεση προληπτικών δράσεων πυροπροστασίας.
Πρόκειται για μια νέα, στοχευμένη στήριξη σε Δήμους που έχουν περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιές. Η έκτακτη επιχορήγηση, συνολικού ποσού ύψους 5,62 εκατ. Ευρώ, κατανέμεται σε (48) Δήμους και (7) Συνδέσμους Δήμων.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ Γκιώνης δήλωσε:
“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών να ενισχύσει έμπρακτα την Αυτοδιοίκηση ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας για την αντιπυρική προστασία. Και η φετινή αντιπυρική περίοδος, μας φέρνει αντιμέτωπους με μεγάλες προκλήσεις, και χρειάζεται να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, Χρίστο Δήμα, ο οποίος συντέλεσε στην αίσια έκβαση του αιτήματός μας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την άριστη συνεργασία, αποδεικνύοντας ότι στηρίζει έμπρακτα τον Δήμο μας, και ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του τόπου”.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Dimitrios Karapatas, Andreas Lekkas και 25 ακόμη
2 σχόλια
6 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog