Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

3+1 λόγοι για μπάνιο στο Λουτράκι

- Advertisement -

Στις επιλογές που δίνει το τουριστικό site exploring Greece βρίσκεται το Λουτράκι ως κοντινή και οικονομική πρόταση με τον συντάκτη να καταγράφει 3+1 λόγους για να το επιλέξει κάποιος.

Κοντινή απόσταση από την Αθήνα

Το Λουτράκι είναι μια ιδανική επιλογή αν θες να ξεφύγεις από την καθημερινότητα αλλά δε θες να διανύσεις πολλά χιλιόμετρα, να φας ατελείωτες ώρες στο δρόμο και να ξοδέψεις πολλά σε καύσιμα.

Η κοντινή του απόσταση από την Αθήνα σου επιτρέπει να έχεις το Λουτράκι ως κλασική επιλογή όταν θες να φύγεις για ένα γρήγορο μπάνιο. Ουσιαστικά είναι μια επιλογή που μοιάζει σαν να είναι στην Αττική, λόγω απόστασης αλλά τελικά έχεις φτάσει στην Πελοπόννησο.

Θα συνδυάσεις την εκδρομή σου με καλό φαγητό

Εκτός από μπάνιο στη θάλασσα, η βόλτα στο Λουτράκι δε θα σε απογοητεύσει ούτε στο επίπεδο του φαγητού. Στο Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή θα βρεις δεκάδες επιλογές για καλό φαγητό, ψάρι ή κρέας. Από ψαρομεζέδες παρά με ούζο, μέχρι μαγειρευτά φαγητά κάθε είδους, το Λουτράκι δε θα σε απογοητεύσει και θα συμπληρώσει το παζλ της μονοήμερης εκδρομής σου.

Μπάνιο με φόντο τον αρχαιολογικό χώρο

Μόλις 18 χιλιόμετρα μακριά από το Λουτράκι θα βρεις ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη και αυτή δεν είναι άλλη από το Ηραίο. Αποτελεί μια από τις πιο όμορφες κοντινές παραλίες της Πελοποννήσου, με γαλαζοπράσινα νερά. Και το καλύτερο; Όλα αυτά είναι με φόντο τον αρχαίο ναό της Ήρας.

Αν συμβουλευτείτε τους χάρτες της Google, θα τη βρείτε και ως Λίμνη Βουλιαγμένης. Η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη. Υπάρχουν, εξάλλου, πολλές και καλές παραλίες στην Πελοπόννησο λιγότερο από δύο ώρες μακριά από την Αθήνα.

Μια οικονομική λύση με πολλές επιλογές

Το Λουτράκι προσφέρεται για να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές επιλογές όχι μόνο για τη θάλασσα που θα κάνεις μπάνιο αλλά και για την διασκέδασή σου. Εκτός από την ποιότητα που προσφέρει στο επίπεδο των παροχών του, όταν θα πας για μπάνιο στο Λουτράκι θα διαπιστώσεις και τις πολύ οικονομικές επιλογές που σου προσφέρει. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς συχνά να επιστρέφεις…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog