Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κολυμβητικά camps Ιουνίου στο Sportcamp

- Advertisement -

Αθλητές και αθλήτριες δημοφιλών κολυμβητικών συλλόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιλέγουν σταθερά το αθλητικό κέντρο Sportcamp για τις προπονήσεις τους και ανακαλύπτουν τις ομορφιές της περιοχής μας!

Προπόνηση με σύγχρονα μέσα, φιλοξενία σε δροσερό περιβάλλον μέσα σε καταπράσινη φύση, υγιεινά γεύματα και κοντινές εξορμήσεις, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα επιτυχημένα camps και δυναμώνουν τους δεσμούς του δημοφιλούς αθλητικού κέντρου με τις ομάδες που το επισκέπτονται!

Οι σύλλογοι Tuusulan Uimaseura από τη Φινλανδία και Balstad Swim από τη Σουηδία, διαδέχθηκαν τους Ποσειδώνα Ιλισίων, ΑΚΟ Χαλκίδας, Αρίων Φυλής και Ναυταθλητική Ένωση Πατρών στις πισίνες του Sportcamp και του κολυμβητηρίου Λουτρακίου.

Είχε προηγηθεί ο δημοφιλής σύλλογος SC Magdeburg από τη Γερμανία, κολυμβητές του οποίου συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα της χώρας!

Ειδικότερα οι σύλλογοι από το εξωτερικό, συνδυάζουν προπονήσεις και φιλοξενία, με οργανωμένες επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς, όπως η Ακρόπολη και η Αρχαία Αγορά Αθηνών και, φυσικά, η πόλη του Λουτρακίου και οι γύρω περιοχές.

Ευχόμαστε καλές προπονήσεις και υψηλές επιδόσεις σε όλους τους νεαρούς αθλητές!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog