Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Τον τσάκωσαν να “ψαρεύει” πελάτες έξω από το κατάστημά του

- Advertisement -

Στα χέρια των αστυνομικών ο φορτικός επιχειρηματίας

Να“ψαρεύει” πελάτες με φορτικό τρόπο έξω από το, υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατάστημά του έπιασαν το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιουνίου άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου έναν 55χρονο επιχειρηματία και του πέρασαν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί σε έλεγχο που διενήργησαν στο κατάστημα βρήκαν τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες έξω από την επιχείρησή του, γεγονός που αντίκειται στη νομοθεσία περί “άγρας πελατών”, ενώ παράλληλα στερείτο πιστοποιητικού υγείας, άκρως απαραίτητου για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι παραβάσεις του 55χρονου από το Λουτράκι δεν σταματούσαν όμως εκεί, καθώς βρέθηκε να απασχολεί μια 53χρονη υπάλληλο κουζίνας από την Περαχώρα χωρίς πιστοποιητικό υγείας αλλά και έναν 35χρονο αλλοδαπό ψήστη, που δεν είχε έγγραφα νόμιμης διαμονής και άδειας εργασίας στη χώρα.

Ο 35χρονος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης και αναζητείται ενώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εκτός του αρχικού φοβερού εγκλήματος να προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του… με λάθος τρόπο συμφωνώ, μήπως είχε κάνει το υπέρτατο λάθος να μην είναι Λουτρακιώτης. Μου θυμίζει άλλες εποχές.

  2. Το λέω μόνο για τον Ανώνυμο. Εάν θέλεις να έχεις άποψη αποκαλεί ψου διαφορετικά κλειστό. Παρόμοιες έχουμε χορτάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog