Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Χωρίς απαρτία το δημοτικό συμβούλιο. (video)

- Advertisement -

Ηχηρές και πολλές οι απουσίες, σήμερα 30 Ιουνίου στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου.

Έλειπαν σύσσωμες οι παρατάξεις Πνευματικού και Σταυρέλη ενώ για τρίτη φορά και αδικαιολογήτως λείπει από τη συνεδρίαση ο Πελοπίδας Καλλίρης. Επίσης απουσίασε ο Γιώργος Πιέτρης.

Οι ανεξάρτητοι Χρήστος Κορδώσης και Σωτήρης Παπαδημητρίου απουσίασαν επίσης.

Αλγινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία των αντιδημάρχων  Μπίτζιου Καρασάββα, Πιέτρη Τιμολέων και Κόλλια Κων/να.

Σε ερώτηση που απηύθυνε ο δήμαρχος στον Πρόεδρο του ΔΣ αν είναι δικαιολογημένες οι απουσίες ο Αντώνης Κυριαζής δεν απάντησε.

«Ψηφίστηκαν από τους πολίτες για να είναι παρόντες. Αν λείπουν αδικαιολόγητα πρέπει να τους καταγγείλουμε. Πρέπει να έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν μας κάνουν χάρη, είναι υποχρεωμένοι να έρχονται στο ΔΣ. Αν είναι αδικαιολόγητοι πρέπει να απολογηθούην και στο ΔΣ και στους πολίτες», τόνισε μεταξύ άλλων   ο δήμαρχος

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί

 

Χ@ρ@

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Ο Ηλίας Νικολακόπουλος , ομότιμος καθηγητής Εκλογικής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κορυφαίος αναλυτής εκλογικών τάσεων και δημοσκοπήσεων, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών. Ο θάνατός του σκόρπισε μεγάλη θλίψη στο πανελλήνιο, όχι μόνο επειδή αποτελούσε το «πρόσωπο» των εκτιμήσεων σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και επειδή επρόκειτο για ένα πρόσωπο που, πέραν της επιστημονικής του κατάρτισης, χαρακτηριζόταν από ήθος, σεμνότητα και γλυκύτητα. Ο ίδιος ανήκε στον πολιτικό χώρο της Αριστεράς, όμως οι σταθερά χαμηλοί του τόνοι και ο πάντα εμπεριστατωμένος πολιτικός του λόγος τον έκαναν σεβαστό και αγαπητό διακομματικά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog