Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Σε δύο μέρες ξεκινά το Cosmogym Summer 4all με 1.500 συμμετοχές (video-φωτο)

- Advertisement -
Ενα αθλητικό και συνάμα καλλιτεχνικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Λουτράκι από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου 2022.
Πρόκειται για το Cosmogym Summer 4all που τυγχάνει μεγάλης συμμετοχής, αφού οι εγγραφές φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και τριπλασιάστηκαν από πέρισυ, ξεπερνώντας τις 1500!!
Δείτε το promo video

Το αθλητικό-καλλιτεχνικό αυτό γεγονός δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και συμμετέχουν σχολές χορού, αθλητικά σωματεία κ.α από την Ελλάδα και την Ευρώπη!
Ανάμεσά τους και ο Ποσειδώνας Λουτρακίου με δύο γκρουπ!
Για το θέμα αυτό παραχωρήθηκε σήμερα κοινή συνέντευξη Τύπου από το δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γκιώνη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Παπαθανασίου και τον Πρόεδρο της διοργάνωσης κ. Σκουτέρη.
Προγραμματίστε το χρόνο σας, ελάτε στο Λουτράκι, να χαρείτε τον ήλιο, τη θάλασσα, να γευτείτε τοπικές σπεσιαλιτέ, να διασκεδάσετε και φυσικά να παρακολουθήσετε κάθε βράδυ ένα ξεχωριστό θέαμα που έχουν ετοιμάσει με πολύ κόπο οι προπονητές όλων των ομάδων.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου
Μπορείτε επίσης να δείτε το πρόγραμμα παρουσίασης και από την αντίστοιχη σελίδα από εδώ: https://cosmogym.gr/event-app-in-webpage/
Τα οφέλη πολλά ανέφερε ο δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης, όχι μόνο από την διαφήμιση που τυγχάνει ολόκληρος ο δήμος αλλά και η στήριξη της τοπικής οικονομίας, αφού οι αθλητές και οι συνοδοί τους διαμένουν στα ξενοδοχεία της πόλης, επισκέπτονται τα καταστήματα της πόλης και απολαμβάνουν το φαγητό τους στις ταβέρνες και τα εστιατόρια.

«Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, ένα γεγονός κινητικής-καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκουμένων, κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν 86 προγράμματα γυμναστικής, από 1.563 συμμετέχοντες, από την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Γεωργία. Το αθλητικό πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 19.45 κάθε ημέρας με ένα εντυπωσιακό θέαμα “γυμναστικής για όλους», δήλωσε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συμεών Σκουτέρης.
«Ο Δήμος μας και το Λουτράκι, έχει μια μεγάλη ιστορία στη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Ως δημοτική Αρχή, στηρίζουμε έμπρακτα την κορυφαία αυτή διοργάνωση γιατί μεταξύ άλλων, δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε αθλητές και συμμετέχοντες, να επισκεφτούν τον τόπο μας, να απολαύσουν τη διοργάνωση και φεύγοντας να πάρουν μαζί τους τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τόπο μας και τους φιλόξενους ανθρώπους του. Φιλοδοξούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των αγωνιζομένων και της διοργανώτριας εταιρείας ώστε να στεφθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία»τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου Αθανάσιος Παπαθανασίου.
Η είσοδος για το κοινό όλες τις ημέρες των αγώνων θα είναι ελεύθερη. Η επίσημη τελετή έναρξης θα λάβει χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου (19.45).
Το Cosmogym Summer 4All διοργανώνεται από την Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη», με την υποστήριξη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου.
Φορέας υλοποίησης της διοργάνωσης είναι το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SportCamp.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι επιχειρήσεις: Heraion Tours, Κολωνάκι|Bar Restaurant, GRC Steakhouse Co. Loutraki και Pizzeria Ami Loutraki.
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν γνωριζω αν θα ερθουν ταυτοχρονα και οι 1500 συμμετεχοντες.Και μερος αυτων να ερχονται σιγα-σιγα, σε ποια ξενοδοχεια θα μεινουν ,οπως ειπαν? Γιατι οι ξενοδοχοι εχουν αγνοια ,οπως δηλωνουν οι ιδιοι για κρατησεις.

    • εμείς δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα των ξενοδοχείων αν δεν τους ρωτήσουμε, δεν επιτρέπεται. Δεν είναι κάτι κρυφό όμως, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Πελέκη

    • εμείς δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα των ξενοδοχείων αν δεν τους ρωτήσουμε, δεν επιτρέπεται. Δεν είναι κάτι κρυφό όμως, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Πελέκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog