Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θλίψη στο Λουτράκι: Πέθανε ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης

- Advertisement -

Θλίψη σκόρπισε στο Λουτράκι η είδηση του αδόκητου θανάτου του πρώην αντιδημάρχου των Οικονομικών Υπηρεσιών Γιώργου Γλυκοφρύδης, σε ηλικία 59 ετών.

Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης διετέλεσε αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Κώστα Λογοθέτη την χρονική περίοδο 2010-2014, στα χρόνια που η οικονομική κρίση έκανε την εμφάνισή της.

Με εργατικότητα, με ήθος και εντιμότητα κράτησε το δήμο όρθιο σε περιόδους οικονομικής δυσπραγίας.

Ηπιων τόνων άνθρωπος, αγαπητός και πάντα προσφέρων στην κοινωνία, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του και το δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Στην πολιτική είχε «αντιπάλους» που τον σέβονταν και τον εκτιμούσαν, που δεν μπορούσαν να του προσάψουν το παραμικρό, στη ζωή κανέναν «αντίπαλο», μόνο φίλους!

Ο Γιώργος με τη χρυσή καρδιά!

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του νυν δημάρχου κ. Γεωργίου Γκιώνη αλλά δεν εξελέγη.

Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, με καταγωγή από την Περαχώρα, έφυγε χθες το βράδυ για τους ουρανούς!

Είθε το ήθος του, η εντιμότητα και η προσφορά του να γίνουν φωτεινό παράφειγμα για όλους!

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στην αγαπημένη του γενέτειρα, την Περαχώρα Λουτρακίου!

Αιωνία σου η μνήμη φίλε Γιώργο και συλλυπητήρια στη σύζυγο Αφροδίτη, το γένος Θώδη, και στα παιδιά σου…

Χ@ρ@

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς, δεν μπήκε καλά ο μηνας… Είναι πραγματκα τραγικό, το ακουσμα της ξαφνικής απώλειας νεότατων ανθρώπων, από κοντά μας και μάλιστα έτσι ξαφνικά και εντελως αδικα . Με θλιβει, με λυγίζει και με τσακιζει κάτι τέτοιο και ας μην ειχε τυχει, εν προκειμένω, να έχω γνώρισε ποτε τον εκλιποντα, προσωπικά. Τι να πω, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, Αιώνια του η Μνήμη και κουράγιο και δύναμη στην οικογενεια του…

    • 5′ λεπτά σιγής αξιζουν για αυτόν στη κυριολεξία ΑΝΘΡΩΠΟ.Αφροδιτη κουράγιο σε χρειάζεται η οικογένεια σου.Παραπανω λόγια είναι περιττά,θερμά συλλυπητήρια

  2. Πεθαίνουν άνθρωποι ξαφνικά αλλά κανείς δεν μιλάει για τα εμβόλια. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος αλλά πολλοί ξαφνικοι θάνατοι τελευταία.

  3. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  4. Ένα από τα καλύτερα παιδιά της Περαχωρας με αστείρευτο χιούμορ πάντα γελαστος αιώνια του η μνήμη, συλλυπητήρια και κουράγιο στην όμορφη οικογένεια που είχε φτιάξει.

  5. Όντως όταν σου μίλαγε σου έφτιαχνε πάντα το κέφι,ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

  6. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ήταν ένα πολύ αξιόλογο παιδί ο Γιώργος… Καλή σου ανάπαυση φίλε μου. Jole7

  7. Φίλε Γιώργο καλό ταξίδι. Μας φεύγουν για το μακρινό ταξίδι τα καλύτερα παιδιά του Λουτράκι. Αδικία. Πάντα θα σε θυμάμαι…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog