Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χωρίς προσέλευση η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στη διώρυγα

- Advertisement -

Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Ισθμό απηύθυνε η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χθες το μεσημέρι.

Η προσέλευση των πολιτών δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά ούτε και των μελών του κόμματος στην Κορινθία

Οπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία το παρών έδωσαν ο βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός και οι πρώην βουλευτές Μαρία Θελερίτη και Γιώργος Τσόγκας.

Οπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή επιτροπή, η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι εμπαιγμός αφού το κανάλι παραμένει κλειστό τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ευχαριστούμε όλους εσάς αλλά δεν θα πάρουμε.Ποτε ξανά δήθεν αριστερά Και για να μην παρεξηγηθω είμαι όχι ειμουν ΣΥΡΙΖΑ πριν το επαχθές δημοψήφισμα.

  2. Περιμένουμε τις εκλογές νά σάς καταψηφίσουμε για της Πρεσπών συμφωνία.για το σύμφωνο συμβίωσης.για το κανένα σπίτι 🏡 στα χέρια τραπεζίτη και τους ηλεκτρονικούς πληστειριασμους.για το όχι του δημοψηφίσματος που έγινε Ναι Και για πολλά ακόμα ένας πρώην που σας πίστεψε.

  3. Η καπετάνισσα και ο τσόγκας παραβρέθηκαν μπας και επανεκλεγούν γιατί το βουλευτιλίκι έχει γερές απολαβές. Για τον ίδιο λόγο πήγε και ο ψυχογιός. Τους υπολοίπους 5 είναι να τους λυπάσαι. Και θα γελούσαν στις συγκεντρώσεις του ΛΑ.Ε….

  4. Έλα ρε συντάκτες, τί απαντάτε κι εσείς? Συριζαίοι είναι, δεν τους ξέρουμε πια? Ό,τι τους επαινούν το αποδέχονται, ό,τι τους κατακρίνουν, στρέφουν τα πυρά τους εναντίον των “συκοφαντών”. Αυτό είναι δημοκρατία για αυτούς. Άλλωστε, και ο Πολάκης και ο Τσιπράκος το είπαν, ότι αν (ουτοπικό, αλλά τέλος πάντων) επανεκλεγούν, θα ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας. Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνουν οι άνθρωποι? “Κάτω η δημοκρατία, ζήτω η λογοκρισία και η φυλάκιση αντιφρονούντων”. Και αυτό το είπε ο Πολάκης: στη φυλακή να βάλουμε κάποιους πολιτικούς και επανεκλεγήκαμε!

  5. Ενώ αν είχε γίνει κάλεσμα θα ερχόταν άλλοι τρεις χωρίς τον κούκο.Παρτε το αλλιώς γιατί θα βρείτε.Ποτε ξανά δήθεν αριστερά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog