Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένα πουλάκι μας ειπε…

- Advertisement -

Συνάντηση και μάλιστα πολύωρη είχε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Κορίνθου, σε γνωστό καφέ, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ με εν ενέργεια βουλευτή.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος βουλευτής έχει εκφράσει την επιθυμία -όχι επίσημα βέβαια- στην περίπτωση που δεν εκλεγεί, να θέσει υποψηφιότητα στο δήμο Κορινθίων.

Να ήταν αυτό το θέμα της συνάντησης των δύο αντρών;

Διότι, να θυμίσουμε πως η ΔΕΕΠ και ο Πρόεδρος της είχαν εντόνως -όχι επίσημα βέβαια- εκφράσει την δυσαρέσκεια τους προς τον Δήμαρχο Κορινθίων για την επιλογή του να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Γραμματέα πολιτικής επιτροπής Παύλο Μαρινάκη χωρίς την παρουσία τους, μάλιστα είχαν τότε θεωρήσει ανεπίτρεπτο να τους ζητηθεί να αποχωρήσουν αφού ο κ.Μαρινακης βρισκόταν σε περιοδεία με τα στελέχη να τον ακολουθούν και να παρίστανται σε όλες τις επαφές του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 22.3.22

Κατά την αποχώρηση τους δε απο το Δημαρχείο εκείνη την ημέρα, παρουσία πλήθους στελεχών και εκπροσώπων ΜΜΕ, πρόεδρος κομματικού οργάνου εκτός δήμου Κορινθίων, φώναξε πως στις εκλογές θα στηρίξει Πνευματικό!

Το επόμενο διάστημα κυριάρχησε η παραφιλολογία περί άλλου ψηφοδελτίου του κόμματος με τις ευλογίες μάλιστα της ΔΕΕΠ και παρ ότι ο κ.Μαρινάκης στην κλειστή σύσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες μας, είχε ρητά ξεκαθαρίσει πως επιλογή του κόμματος είναι ο εν ενέργεια Δήμαρχος.

Βέβαια, τα δύο στελέχη μπορεί απλά να απολάμβαναν τον καφέ τους και να συζητούσαν τον απόηχο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Διώρυγα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog