Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Νέα συνεδρίαση του ΔΣ – Θα πάνε οι σύμβουλοι;

- Advertisement -

Για την Τετάρτη στις 20:00 καθορίστηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων που αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας την περασμένη Πέμπτη. “Θα πάνε οι σύμβουλοι;” είναι το ερώτημα που γεννάται μετά την τακτική που ακολούθησαν, θα έλεγε κανείς συντονισμένα αφού εκ του προεδρείου καμία αναφορά δεν υπάρχει περί “δικαιολογημένων”.

Η απουσία των 19 συμβούλων πλειοψηφίας και μειοψηφίας οδήγησε σε αυστηρή δήλωση το δήμαρχο Κορινθίων, δήλωση που κατέγραψε και μετέδωσε το loutrakiblog.

“Οι σύμβουλοι έχουν υποχρέωση να έρχονται στις συνεδριάσεις, δεν μας κάνουν χάρη” είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος καλώντας τον πρόεδρο να ταυτοποιήσει τους δικαιολογημένους και να εφαρμόσει τον κανονισμό.

Για την απουσία αυτή μόνο ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μουρούτσος έχει πάρει θέση με σχόλια του στο διαδίκτυο.
“Χωρίς ΠΝΟΗ ασφυξία” έγραψε χαρακτηριστικά και όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν η κίνηση ήταν “επίδειξη δύναμης” από την πλευρά της παράταξης απάντησε “είμαστε και Χριστιανοί” εννοώντας προφανώς πως οι σύμβουλοι έδιναν το παρόν σε λειτουργίες.

Επίσημα βέβαια καμία παράταξη δεν τοποθετήθηκε.

Στην προσεχή συνεδρίαση που περιλαμβάνει ακριβώς την ίδια θεματολογία οι κύριοι εκλεγμένοι θα βρουν χρόνο ή και πάλι προτεραιότητα θα έχουν άλλες υποχρεώσεις, επαγγελματικές, χριστιανικές, εκλογικές κ.α;

Εμείς, θα είμαστε εκεί.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog