Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Α.Ο.Λουτράκι

- Advertisement -

Με το σύνθημα “Μαζί Μπορούμε!”, τέθηκαν σε κυκλοφορία οι Κάρτες Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022 -2023.

Οι φίλαθλοι μπορούν να τις προμηθεύονται από τα γραφεία του συλλόγου, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή μπορούν να τις παραλάβουν ταχυδρομικά μετά από μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.

Οι κάρτες περιέχονται σε ένα χάρτινο τρίπτυχο, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει το ακόλουθο μήνυμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ Καναβό Θωμά.

«Φίλες και φίλοι,

Στην αγωνιστική περίοδο που ξεκινά σε λίγο, σας θέλουµε όλους δίπλα µας, να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την οµάδα µας στην προσπάθεια της για το Πρωτάθλημα της Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και το ΚΥΠΕΛΛΟ.

Με νέο προπονητικό team και σηµαντική ενίσχυση της ανδρικής οµάδας µε µμετεγγραφές, ο σύλλογος είναι έτοιµος να κάνει το βήµα παραπάνω και έχει στόχο να διεκδικήσει τόσο το Πρωτάθληµα Κορινθίας αλλά και την άνοδο στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Το ταξίδι προβλέπεται µακρύ αλλά και όµορφο, µε αγωνίες αλλά και πολλές χαρές. Τώρα που οι συνθήκες το επιτρέπουν, σας καλούµε όλους να δώσετε το παρόν στο γήπεδο και να γιορτάσουµε µαζί τις επιτυχίες της οµάδας µας. Να γίνουµε συνταξιδιώτες στο όνειρο!

Με όπλα την εµπειρία µας, την σταθερότητα και αρτιότητα της διοίκησης, τους προπονητές µας, τους αθλητές µας, το νέο γήπεδο, το ΛΟΥΤΡΑΚΙ είναι καταδικασµένο να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα την επόµενη περίοδο.

Οφείλουµε και µπορούµε να κάνουµε πρωταθλητισµό, µπορούµε να πάµε τον σύλλογο παραπάνω και θα το κάνουµε!!»

 

Εκ µέρους του Δ.Σ.

ΘΩΜΑΣ ΚΑΝΑΒΟΣ

Πρόεδρος Δ.Σ.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog