Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Εντυπωσιακό θέαμα στο φεστιβάλ COSMOGYM SUMMER 4ALL

- Advertisement -

Εντυπωσιακό θέαμα στο φεστιβάλ COSMOGYM SUMMER 4ALL!

Το φαντασμαγορικό, κεφάτο και μπριόζο φεστιβάλ Cosmogym Summer 4all, έδωσε ζωντάνια και ρυθμό στο Λουτρακιώτικο καλοκαίρι μας!

Από 2 έως 8 Ιουλίου, σύλλογοι και ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εντυπωσίασαν με τις χορευτικές και ακροβατικές τους ικανότητες, κατακλύζοντας την πόλη μας τον με τον νεανικό και ενθουσιώδη παλμό τους!

Θαυμαστά ακροβατικά, πρωτότυπες χορογραφίες, πολύχρωμα κοστούμια, κίνηση σε συντονισμό, αρμονία και χάρη, φωτεινά χαμόγελα και εμπνευσμένη μουσική, ήταν τα στοιχεία που απογείωσαν το φεστιβάλ και χάρισαν μοναδική θέση στην καρδιά και τις αναμνήσεις τόσο των συμμετεχόντων, όσο και των θεατών που το απόλαυσαν και το χειροκρότησαν με ενθουσιασμό!

Με βασικό του motto «όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύονται», ομάδες Ρυθμικής, Ενόργανης, Ακροβατικής και Αεροβικής Γυμναστικής, συνάντησαν τον Μοντέρνο, Κλασσικό, Τζαζ, Φολκλόρ, Street και Hip-hop Χορό, σε ένα φεστιβάλ με side events σε διάφορα σημεία της περιοχής, παραστάσεις, δραστηριότητες και πάρτυ!

Ενθουσιώδη χορευτικά στο νερό, κέφι και παιχνίδι στο Beach Volley Cup στην αμμουδιά του Ypanema Seaside Food & Drinks στη λίμνη Ηραίου, ποικίλα workshops και εκδρομές, ανέβασαν τον πήχη της διασκέδασης, συνθέτοντας έτσι ένα ανεπανάληπτο Cosmogym “Summer 4all” με περισσότερους από 400 συμμετέχοντες ημερησίως!

Υπό τη διοργάνωση της COSMOGYM και, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, το Cosmogym Summer 4all αποτελεί σημαντικό γεγονός κινητικής και καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκούμενων κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης. Φορείς υλοποίησης του event ήταν η ΑΠΕ ΓΙΤΑΝΗ και το SPORTCAMP.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους για αυτή τη γιορτή που απολαύσαμε, χειροκροτήσαμε, αγαπήσαμε και αναμένουμε ξανά κοντά μας!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog