Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα εν δήμω …Κορινθίων (8-7-2022 παραπολιτική στήλη)

- Advertisement -

Στην αποστολή για τις Συρακούσες ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσε. Λένε για να αποφύγει τα σενάρια περι συνεργασίας με το Δήμαρχο. Τα σενάρια όμως είναι υπαρκτά και δεν χρειάζονται οι Συρακούσες για να αναζωπυρωθούν. Ακόμα και η πρόσφατη απουσία από το ΔΣ την επομένη της φωτιάς στο πεδίο βολής και τις καταγγελίες Πνευματικού, ως σημάδι στήριξης ελήφθη!

Εκτός από τον Αλέξανδρο Πνευματικό είχε κληθεί και ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ στο ταξίδι στις Συρακούσες. Αρνήθηκε. Δυστυχώς όλα πλέον «ζυγίζονται» εκλογικά.

Αγκαζέ ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ και ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ σε εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου. «Είμαι φίλος με όλους» μας είπε πρόσφατα ο Θέμης Κουτσογκίλας αλλά να βρε πρόεδρε μου. Είναι η χρονική στιγμή, προ εκλογών, ύποπτη είναι και που δεν σταματάς να μιλάς εναντίον της δημοτικής αρχής της οποίας είσαι μέλος. Τα σενάρια φταίνε μετά;

Δήμαρχε πάντως ο Αντιδήμαρχος Παπαιωάννου δεν σε ταγκάρει στις αναρτήσεις του. Όλους τους άλλους ναι, εσένα όχι! Και ξέρεις Δήμαρχε, στην εποχή των social media όλες οι ενέργειες έχουν εξήγηση. Ακόμα και εκείνες που ΔΕΝ γίνονται.

Με το Νίκο Σταυρέλη εθεάθη παραλιακά τοπικός πρόεδρος της Δ.Ε Άσσου – Λεχαίου. Πρόεδρος που στηρίζει δήμαρχο με θέρμη. Πρώην ή νυν δεν θα σας πούμε ακόμα αλλά…η συνάντηση είναι γεγονός. Το ερώτημα είναι, ο πρόεδρος προορίζεται για τον 1ο ή τον 2ο συνδυασμό του Νίκου Σταυρέλη;

Είδες ο αντιδήμαρχος Τουρισμού; Μόνο τον κ.Τιμολέοντα Πιέτρη δεν περίμενες να δεις στην διώρυγα και όμως! Η σέλφι με τον Πρωθυπουργό ανέβηκε στα social media προς θλίψη άλλων και άλλων στελεχών που ήθελαν αλλά…δεν μπόρεσαν!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog