Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σταυρέλης: Aπό τις 3, θα ερχόμαστε στη μία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

- Advertisement -

Ο Νίκος Σταυρέλης σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είχε προτείνει την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας προς την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών, πρόταση η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το δημοτικού συμβούλιο του δήμου Κορινθίων.

Στη τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της 6ης Ιουλίου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων, τόνισε την αντισυνταγματική διάταξη της κυβέρνησης που αφορά στη λειτουργία και τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων.

«Δεν έχουμε λόγο πλέον να ερχόμαστε μετά την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων του δημοτικού συμβουλίου. Θα ερχόμαστε σε μία και όχι σε τρεις συνεδριάσεις, λόγω διαμαρτυρίας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Αν προκύψει ένα σοβαρότατο θέμα, ή κάποιο θέμα που πρέπει οπωσδήποτε να ψηφιστεί, θα δίνουμε το παρών»

Σε ότι αφορά την απουσία της παράταξής του από το προηγούμενο  ΔΣ, είπε

«Δεν παρέστη η παράταξή μας γιατί τα θέματα ήταν άνευ ουσίας. Πιστεύαμε ότι θα είχατε απαρτία, άρα δεν ήρθαμε, ήταν και των Αγίων Αναργύρων, δεν υπήρχε λόγος. Τα ίδια θέματα έχουμε και σήμερα, ομόφωνα θα τα ψηφίσουμε. Να πάψουν λοιπόν τα παπαγαλάκια να λένε βλακείες»

Δείτε στο 6.34 λεπτό

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την απάντηση του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου 

«Κάνετε λάθος, γιατί ψηφιστήκατε για να προσέρχεστε στα δημοτικά συμβούλια, θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος. Το γεγονός ότι θα έρχεστε στα μεγάλα θέματα, σε όλα τα συμβούλια θα υπάρχει και ένα μεγάλο θέμα. Δε συμφωνώ αλλά είναι δικαίωμά σας»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog