Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Κορίνθου Γιώργος Πιέτρης δεν προσήλθε ούτε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου. Δεν είχε προσέλθει ούτε σε εκείνη της 29ης Ιουνίου παρ ότι τα άλλα μέλη της παράταξης Καλλίρη προσήλθαν.

Ως εκ τούτου δεν πρόκειται για συντονισμένη απουσία παράταξης όπως έχει στο πρόσφατο παρελθόν καταγραφεί. Παράλληλα η φήμη περί επιθυμίας του να παραιτηθεί από το νομικό πρόσωπο δεν διαψεύδεται. Ούτε και επιβεβαιώνεται όμως;

Υπάρχει συνομιλία; Υπάρχει διαπραγμάτευση; Η απουσία του κ.Πιέτρη κάτι σημαίνει. Κυρίως διότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο δεν προσήλθε, εθεάθη να απολαμβάνει τον καφέ του στα πέριξ καταστήματα.

Κάνει ασκήσεις υπομονής στον Δήμαρχο Νανόπουλο;

Η παράταξη Καλλίρη υπενθυμίζουμε έχει απορροφηθεί από την παράταξη του Δημάρχου και παρ ότι το κείμενο αρχικά φέρει και την υπογραφή Πιέτρη κατόπιν υπήρξε δήλωση ανεξαρτητοποίησης του συμβούλου.

Πρόκειται περι πολιτικών παίγνιων; Αν ναι θα πρέπει να λήξουν άμεσα αφού το λιμενικό ταμείο είναι ένα νομικό πρόσωπο που έχει μεινει πίσω, ένα νομικό πρόσωπο που διαχειρίζεται τα λιμάνια και που βεβαίως μπορεί και πρέπει να δρομολογήσει όλα τα έργα που τα αφορούν.

Αν λοιπόν ο κ.Πιέτρης δεν θέλει ή δεν μπορεί καλόν δεν θα είναι να παραιτηθεί; Και μάλιστα άμεσα;