Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στην Επίδαυρο για τη Μήδεια Αλέξης Τσίπρας – Μπ.Μπαζιάνα

- Advertisement -

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο η Μήδεια του Μποστ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τη σύντροφό  του να βρίσκονται στην Επίδαυρο και να παρακολουθούν την παράσταση.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα, βρέθηκαν στην Επίδαυρο το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να παρακολουθήσουν τη Μήδεια του Μποστ από το Εθνικό θέατρο, μια παράσταση η οποία είχε προγραμματισμένη πρεμιέρα για την Παρασκευή ωστόσο η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων του ΕΘνικού Θεάτρου την μετέθεσε για το Σάββατο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η σύζυγός του και χιλιάδες ακόμη θεατές, υποδέχτηκαν θερμά το έργο-σταθμό της νεοελληνικής δραματουργίας, απόλαυσαν την παράσταση και μετά το τέλος της επισκέφτηκαν στα καμαρίνια τους συντελεστές.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω πως το διακυβευμα των προσεχων εκλογών, θα πρέπει να είναι το εξής, ένα: Περιστερα, η Μαρεβα?!! Άλλωστε, όπως συμβαινει και στη ζωή, ετσι ακριβώς είθισται και στην πολιτικη – το να μας κυβερνάνε οι γυναίκες, δηλαδή!!!!

  2. Νομίζω πως το διακυβευμα των προσεχων εκλογών, θα πρέπει να είναι ένα και το εξης: Περιστερα, η Μαρεβα?!! Άλλωστε, όπως συμβαινει και στη ζωή, ετσι ακριβώς είθισται και στην πολιτικη – το να μας εξουσιάζουν και να μας κυβερνάνε οι γυναίκες, δηλαδή!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog