Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Tα νέα του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

- Advertisement -

Ο Ιούνιος μπήκε δυναμικά για τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου και για τον προορισμό μας. Πλήθος groups και μεμονωμένων τουριστών από το εξωτερικό έχουν ανεβάσει τις πληρότητες στα ξενοδοχεία ενώ το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και τα Σαββατοκύριακα ο εγχώριος τουρισμός αυξάνει ακόμα περισσότερο τις διαμονές αλλά και τις ημερήσιες επισκέψεις.

Οι διαφημιστικές ενέργειες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου στην Αττική για άλλη μια φορά απέδωσαν και τόνωσαν τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Οι διοργανώσεις αθλητικών events και πολιτιστικών δρώμενων έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο θετικό αποτέλεσμα, καθώς αποτελούν θεματικές μορφές τουρισμού που παραδοσιακά βοηθούν στην εισροή επισκεπτών. Τέλος, η επισκεψιμότητα του Isthmus Tourist Info Center έχει αυξηθεί κατακόρυφα έχοντας αρχίσει να θυμίζει έντονα το 2019.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΟΤ 1435:2009

Ανανέωση της πιστοποίησης ΕΛΟΤ για ακόμη μία χρονιά έλαβε ο Τουριστικός Οργανισμος Λουτρακίου. Συγκεκριμένα, κατόπιν επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε την Τεταρτη 22/06 για το σύστημα διαχείρισης με ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:ΕΛΟΤ 1435:2009 από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Α.Ε, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το σύστημα ΔΕΠ κατά ΕΛΟΤ 1435 της εταιρείας ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου, και επομένως προτάθηκε και λήφθηκε η διατήρηση του πιστοποιητικού:

ΕΛΟΤ 1435:2009 “Σύστημα Υπηρεσιών Επικοινωνίας – Απαιτήσεις για Παρόχους”
στο πεδίο εφαρμογής:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου είναι ο πρώτος DMO (Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού) που έχει λάβει πιστοποίηση ΕΛΟΤ στην Πελοπόννησο.

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου είναι μέλος του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας και υπάγεται στον Ελληνικό Κώδικα Διαφήμισης-Επικοινωνίας, όπως αυτός προβλέπεται από το Άρθρο 9, του Κεφαλαίου Β “‘Οργανα αυτοδέσμευσης και αυτοελέγχου”, του Νόμου 2863/2000.

Ο Τουρισμός σε αριθμούς – Στατιστικά Επισκεψιμότητας Κέντρου Πληροφόρησης Τουριστών Ισθμού

Συνεχώς αυξανόμενη τάση παρουσιάζει η επισκεψιμότητα στο Isthmus Tourist Info Kiosk. Από τις 18/04 που άνοιξε έχει υποδεχθεί περισσότερους από 2.500 επισκέπτες από διάφορες χώρες με την πλειοψηφία αυτών να προέρχονται από την Γαλλία και τις ΗΠΑ.

Τo Isthmus Tourist Info Kiosk τροφοδοτείται σε σταθερή βάση με έντυπο υλικό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε να είναι σε θέση να προμηθεύει με υλικό τους τουρίστες που κατευθύνονται και ζητούν πληροφορίες για όλους τους προορισμούς της Πελοποννήσου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου στηρίζει και προβάλει πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις με σκοπό την μεγιστοποίηση του αντικτύπου σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Μέσα από την ιστοσελίδα του οργανισμού, οι εκδηλώσεις προβάλλονται σε χιλιάδες μηνιαίους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, ενώ μέσα από τα social media, προβάλλονται σε χιλιάδες ακολούθους μας που έχουν ενδιαφέρον για τον προορισμό μας.

Eνδεικτικά οι εκδηλώσεις που υποστηρίξαμε και προβάλλαμε τον μήνα Ιούνιο:

Cosmogym Summer4All 2022
Νέμεα 2022
Διάφορες Μουσικές Εκδηλώσεις, Live & Συναυλίες , Πολιτιστικά δρώμενα που διοργανώνονται/υλοποιούνται από μέλη του Οργανισμού, όπως Πολιτιστικούς Συλλόγους, Θεματικούς χώρους, Επιχειρήσεις, Καταστήματα Εστίασης Φεστιβαλ και
Διάφορες Αθλητικές εκδηλώσεις μελών μας ή/και τρίτων διοργανωτών με την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων

SOCIAL MEDIA & GOOGLE ADS CAMPAIGNS

Οι καμπάνιες σε Social Media & Google Ads συνεχίζονται. Προβάλλοντας το σύνολο του προορισμού μας, στοχεύουμε κάτα κύριο λόγο στην αγορά των Αθηνών επιτυγχάνοντας χιλιάδες προβολές και επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας. Οι καμπάνιες υλοποιούνται ως μέρος του προγράμματος Τουριστικής Προβολής το Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων για το 2022.

Νέα Μέλη στον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου

Καλωσορίζουμε στην ομάδα του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου τις επιχειρήσεις:

THE CUPPERS
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ
SWEET VALIA
ΣΠΙΤΙΚΟ
EL SUENO
LA CATSON
προσβλέποντας σε μία εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του προορισμού μας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog