Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν παραιτείται ο Πιέτρης – Αιχμές για Πούρο και Νανόπουλο!

- Advertisement -

Τελικά φαίνεται πως δεν παραιτείται από την προεδρία του δημοτικού λιμενικού ταμείου Κορίνθου ο Γιώργος Πιέτρης. Ο Δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένος με την παράταξη Καλλίρη αρχικά, ανεξάρτητος έπειτα και τελευταίως συνεργαζόμενος με την παράταξη του Δημάρχου, δημοσιοποίησε πριν απο λίγο στο προφίλ του τρέιλερ τηλεοπτικής συνέντευξής του η οποία ΘΑ μεταδοθεί από την σελίδα του το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Στα κομμάτια που δίνονται στην δημοσιότητα ο κ.Πιέτρης μιλά για το λιμάνι και την Μαρίνα. Αναφέρει πως στόχος του είναι το λιμάνι να γίνει τουριστικό και πως σύντομα θα ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης για το ζήτημα της μαρίνας. Μάλιστα σημείωσε πως θα το εισάγει και προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα και “ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του”.

Προφανώς λοιπόν ο κ.Πιέτρης προτίθεται να προσέλθει στο δημοτικό συμβούλιο από τος οποίο έχει ήδη απουσιάσει τρείς φορές και να θέσει ζήτημα μαρίνας. Σε ποιές ευθύνες αναφέρεται θα φανεί τότε διότι δημιουργεί με την δήλωση του την αίσθηση πως κάποιοι υπάρχουν που δεν αφήνουν το θέμα να προχωρήσει. Βέβαια, ο κ.Πιέτρης είναι σχεδόν δυο χρόνια στην προεδρία του ταμείου και όλα αυτά θα έπρεπε να τα έχει δρομολογήσει.

Στα σημεία που δημοσιεύονται υπάρχουν σαφείς αιχμές κατά δυο προσώπων. Του Δημάρχου Κορινθίων και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Πούρου. Ο κ.Πιέτρης λέει πως η συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες θα πρέπει να βελτιωθεί ώστε να προχωρούν τα ζητήματα του λιμενικού ταμείου ενώ κάνει λόγο για αιρετούς και μάνατζερ που θα πρέπει να “ακούν” διότι δεν έχουν το αλάθητο και διότι ο κόσμος “επιστρέφει συμπεριφορές”

Τέλος από τα σημεία που αξίζει να αναφερθούν είναι η πρόθεσή του για τις επόμενες εκλογές. “Θα είμαι με εκείνους που οι άνθρωποι με καταλαβαίνουν, που υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και βλέπουμε στην ΄ίδια κατεύθυνση. Αν δεν υπάρχουν αυτά μπορώ να επιστρέψω στις επιχειρήσεις μου”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog