Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Γήπεδα τένις αποκτούν τα Ίσθμια

- Advertisement -

Υπεγράφη το πρωί της Τρίτης 12 Ιουλίου 2022, η Σύμβαση για την «Κατασκευή δύο (2) γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο Ο.Τ. 11- Κ.Χ στη Δ.Δ. Ίσθμιας», μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας “ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.”, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού Αθανάσιου Παπαθανασίου.

Το έργο αφορά στην κατασκευή δύο (2) υπαίθριων γηπέδων τένις με συνθετικό χλοοτάπητα στο Αθλητικό Κέντρο Ισθμίων, σε οικόπεδο εμβαδού 13.920,75m2, που έχει ήδη κατασκευαστεί και χρησιμοποιείται γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα δύο γήπεδα διαστάσεων 23,77μ * 10,77μ το καθένα, θα κατασκευαστούν στο Νοτιοδυτικό άκρο του οικοπέδου και ο συνολικός απαραίτητος αγωνιστικός χώρος θα οριοθετηθεί με περίφραξη που πληροί τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 234.493,25 € χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

“Διεκδικούμε και αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης και των υποδομών του Δήμου μας. Η κατασκευή των δύο νέων γηπέδων θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή των Ισθμίων, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να αθλούνται σε ποιοτικά γήπεδα, με ασφάλεια”, δήλωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog