Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Sportcamp:Ποδοσφαιρικό Camp υψηλών προδιαγραφών!

- Advertisement -

Tο επιτυχημένο, φιλόδοξο και άκρως ενδιαφέρον TSM PRO Soccer Camp πραγματοποιήθηκε και φέτος στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, από 8 έως 13 Ιουλίου. Το camp εστίασε σε όλες τις πτυχές ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, κατάρτιση και καθοδήγηση, ενώ την επιμέλεια είχαν οι ικανότατοι προπονητές της σχολής ποδοσφαίρου SOCCER STARS, υπό την καθοδήγηση της Ολλανδικής μεθόδου προπόνησης TOTAL SOCCER METHOD.

Στο εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα έλαβαν μέρος ποδοσφαιριστές ηλικίας 7 έως 16 ετών, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν σε θέματα ατομικής τεχνικής και τεχνικής κατάρτισης, ώστε να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια που απαιτούνται από το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στο εντατικό προπονητικό πρόγραμμα διάρκειας έξι ημερών, δόθηκε έμφαση στην εξατομικευμένη προπονητική παρέμβαση πάνω στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε παίκτη, χρησιμοποιήθηκε ειδικός εξοπλισμός, ενώ οι συμμετέχοντες προπονήθηκαν και σε διασκεδαστικές παραλλαγές του κλασικού ποδοσφαίρου, όπως π.χ. το foot-tennis.

Το TSM PRO Soccer Camp σχεδιάζεται και υλοποιείται σε συνεργασία με τη σχολή ποδοσφαίρου SOCCER STARS (μέλος του δικτύου TSM) και διπλωματούχους προπονητές της Ε.Π.Ο. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στοχευμένες ασκήσεις ατομικής τεχνικής, καθώς και πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης με σύγχρονα προπονητικά μέσα.

Οι προπονήσεις συνοδεύονταν από υπαίθριες δραστηριότητες, ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων, χαλάρωση στην πισίνα και βραδινή ψυχαγωγία.

Προπονητές και υπεύθυνοι προγράμματος είναι οι: κος Πελέκης Χαράλαμπος, κάτοχος UEFA B’ και πιστοποιημένος προπονητής TSM, κος Πέτρου Σωκράτης, πρώην επαγγελματίας αθλητής, κάτοχος UEFA C’ και πιστοποιημένος προπονητής TSM, κος Αγραφιώτης Φώτης, προπονητής και κάτοχος UEFA B’, κος Γάκιας Κωνσταντίνος, προπονητής και κάτοχος UEFA B’, κος Γαρμπής Χάρης, προπονητής και κάτοχος UEFA B’ Futsal, κος Μπόζνος Γεώργιος, προπονητής τερματοφυλάκων και κάτοχος UEFA C’, κος Κορδώσης Φώτης, προπονητής και κάτοχος UEFA B’, κος Περής Δημήτρης προπονητής και κάτοχος UEFA C’, καθώς και η κα Αθανασοπούλου Πέννυ, προπονήτρια φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα επιμελείται ο Διευθυντής ακαδημίας της Ολλανδικής ομάδας VVV-Venlo και ιδρυτής της μεθόδου προπόνησης Total Soccer Method, κος Roger Bongaerts.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν Sport Kit Προπονήσεων, Αναμνηστικό δίπλωμα και Φύλλο αξιολόγησης.

Τέτοια αξιόλογα προγράμματα, είναι άκρως ωφέλιμα για τα παιδιά και τους εφήβους που, με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον, απορροφούν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, καθώς εκπαιδεύονται από καταξιωμένους επαγγελματίες προπονητές!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog