Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους πυρόπληκτούς αγρότες της Κορινθίας – Επιτέλους:

- Advertisement -

Στις 25 Ιουλίου ξεκινά η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων απο τους πυρόπληκτους αγρότες του δήμου Κορινθίων, μια διαδικασία μακρά που επιτέλους έφτασε στο στάδιο των αιτήσεων.

Για την θετική εξέλιξη ενημερώνει με ανάρτησή του ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας ο οποίος δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο με τον οποίον η αλήθεια είναι, έχει συχνές συναντήσεις.

Γράφει ο κ.Κόλλιας:

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Όπως έχω ήδη ενημερώσει τους φίλους αγρότες, στην προχθεσινή μου συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ζήτησα να επισπευθούν οι διαδικασίες για τη χορήγηση κρατικών οικονομικών ενισχύσεων στους πληγέντες των Κοινοτικών Διαμερισμάτων Κουταλά, Αρχαίων Κλεωνών κλπ. και σήμερα με ενημέρωσαν ότι οι εκτιμήσεις ολοκληρώνονται άμεσα.
Σε ό,τι αφορά τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το έτος 2020 και τους παραγωγούς των Τ.Κ. Αθικίων, Γαλατακίου και Ξυλοκέριζας που οι γεωργοκτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις ζημιώθηκαν, ενημερώνω ότι προ ολίγου έλαβα την Ανακοίνωση του ΕΛ.Γ.Α., σύμφωνα με την οποία οι ενδιαφερόμενοι πυρόπληκτοι καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 έως και την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, για κάθε Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα στην οποία ανήκουν οι εκμεταλλεύσεις τους.
Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την εξέλιξη του θέματος . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. Α. Λυκουρέντζο για την ευαισθησία του και την προσωπική του συμβολή σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για τους πυρόπληκτους αγρότες μας.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog