Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αρχαία Κόρινθος: Ένα τραπέζι, μια συζήτηση και δυο υποψηφιότητες!

- Advertisement -

Πίσω φαίνεται πως αφήνουν τις διαφωνίες, τις ενστάσεις και την “πολεμική” που είχε δημιουργηθεί οι τοπικοί σύμβουλοι της Αρχαίας Κορίνθου. Κάθισαν, χθες το μεσημέρι, σε κοινό τραπέζι ο Πρόεδρος Κώστας Παπαιωάννου, οι τοπικοί σύμβουλοι Γιάννης Τσέλιος και Παναγιώτης Κατσούλης αλλά και ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος και με post του Παναγιώτη Κατσούλη ανακοινώθηκε πως “όλα βαίνουν πια καλώς” και πως οι δυο μέχρι πρότινος αντίπαλοι του τοπικού προέδρου αλλά και του δημάρχου Κορινθίων, συμπορεύονται. “Ανακοινώσαμε στο δήμαρχο οτι θα συμπορευτούμε μαζί του στις επόμενες εκλογές” γράφει μεταξύ άλλων ο τοπικός σύμβουλος χαρακτηρίζοντας την συζήτηση που έγινε “εξαιρετική”.

Η εξέλιξη είναι θετική θα πούμε εμείς αφού οι αντιπαραθέσεις έχουν αντίκτυπο στην Αρχαία Κόρινθο κωλυσιεργώντας όσα πρέπει να γίνουν στην περιοχή. Ελπίζουμε, μετά το χθεισνό τραπέζι, όλα να κυλήσουν ομαλότερα προκειμένου η πολιτιστική πρωτεύουσα του δήμου να δει τα έργα και τις παρεμβάσεις που της αξίζουν!

Στην συνάντηση παρακάθισε, πρέπει να σημειώσουμε, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος και ο επιχειρηματίας που έχει αναλάβει το κατάστημα που βρίσκεται στο κάστρο, Σταύρος Μπινιάρης. Η παρουσία του κ.Μπινιάρη δεν θα πρέπει να θεωρηθεί τυχαία, ιδίως επειδή η συνάντηση αναρτήθηκε μετά διθυράμβων στο διαδίκτυο!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog