Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ΔΕΕΠ πήγε ή ο Υπουργός;

- Advertisement -

Έσπευσαν τα τοπικά όργανα της ΝΔ να ανεβάσουν την επίσκεψη του Χρίστου Δήμα στο θέατρο Χιλιομδίου. Στην ανάρτηση της ΔΕΕΠ διαβάζουμε: Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας Dimitrios Soufrilas και ο Πρόεδρος της Τοπική Οργάνωση Κορινθου Apostolis Georgaris μαζί με τον υπουργό και βουλευτή Κορινθίας, Χρίστος Δήμας επισκέφθηκαν σήμερα κτλ κτλ»

Αλήθεια, δεν επισκέφθηκε ο Υπουργός και τον συνόδευαν τα τοπικά στελέχη; Διότι στην ανάρτηση του Υπουργού έτσι γράφει! Και βάσει πρωτοκόλλου έτσι δεν προβλέπεται; Βέβαια η ΔΕΕΠ έχει ένα θέμα με το ποίος, τι, που και πως, το είδαμε και στην επίσκεψη Μαρινάκη στον δήμαρχο Κορινθίων. Πάντως ωραίο δεν είναι! Διότι ο Υπουργός επισκέφθηκε. Αν δηλαδή δεν είχε επισκεφθεί ο Δήμας θα είχαν πάει οι πρόεδροι στο θέατρο; Μόνοι τους; Διότι οι ενημερώσεις για την επίσκεψη από το γραφείο του Υπουργού έγιναν!

Η ανάρτηση του Υπουργού κινήθηκε σε πλαίσια χαμηλών τόνων όπως άλλωστε συνηθίζει χωρίς να προτάσσει εαυτόν, άλλωστε αυτό είναι ένα έργο για το οποίο εργάστηκαν και συνέβαλαν αρκετοί.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog