Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας στο νέο ανοιχτό θέατρο του δήμου Κορινθίων στο Χιλιομόδι. Ο Υπουργός ανήρτησε στο facebook την επίσκεψη αυτή μεταφέροντας στοιχεία του έργου και βεβαίως την ικανοποίηση του αποφεύγοντας τα “κατόπιν ενεργειών μου” όπως έκαναν άλλα στελέχη που προχώρησαν σε ανάλογες αναρτήσεις.
Γράφει ο Χρίστος Δήμας
Όλα είναι έτοιμα και τις επόμενες ημέρες το νέο ανοιχτό θέατρο «Ειρήνη Παππά» στο #Χιλιομόδι, χωρητικότητας 800 θέσεων, ανοίγει τις θύρες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του.
Ο Δήμος Κορινθίων έχει ήδη σχεδιάσει σειρά εκδηλώσεων και την φιλοξενία παραστάσεων που αναμένεται να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής της #Κορινθίας και όχι μόνο.



Καλορίζικο!


