Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα ονόματα για το Βουλευτικό του ΣΥΡΙΖΑ – Η αυτοπρόταση, η έκπληξη και το αγκάθι του δήμου

- Advertisement -

Συνεδρίασε η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας προχθές για να καταγράψει διαθέσεις, προθέσεις αλλά και προτάσεις υποψηφιοτήτων. Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας είναι ιδιαιτέρως σημαντικά αφού υπάρχουν και ονόματα – έκπληξη αλλά και ονόματα που δεν προτάθηκαν αλλά…αυτοπροτάθηκαν!

Από την συζήτηση – διαδικασία λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr, για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο έχουμε τον εν ενεργεία Γιώργο Ψυχογιό που είναι το προφανές. Έχουμε την κ.Μαρία Θελερίτη και τον κ.Γιώργο Τσόγκα ως πρώην Βουλευτές. Έχουμε τον κ.Χαράλαμπο Κασσίμη, πρώην Γ.Γ στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και για λίγες ημέρες συντονιστή της Νομαρχιακής (παραιτήθηκε λίγο μετά την εκλογή του) ο οποίος οι πληροφορίες μας λένε πως αυτοπροτάθηκε. Άραγε γιατί;

Έχουμε τον κ.Γιώργο Δέδε, σήμερα εκλεγμένο στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου και διατελέσαντα στο Υποδομών του Χρήστου Σπίρτζη επι ΣΥΡΙΖΑ, μια υποψηφιότητα που πολλοί θεωρούν όχι απλά δεδομένη αλλά στα “δυνατά χαρτιά” του ΣΥΡΙΖΑ.

Την κ.Έλενα Κονομόδη και τον κ.Γιώργο Παπασταμόπουλο, καθώς επίσης και μια συνάδελφο δημοσιογράφο της Κορινθίας, όνομα που αποτελεί έκπληξη.

Εμείς να ευχηθούμε στην συνάδελφο, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα στις διαδικασίες, καλή επιτυχία και θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την προσπάθεια της!

Στα λοιπά της Νομαρχιακής και της συζήτησης που φαίνεται να είναι σε αρχικό στάδιο, αναφορά δεν έγινε για το δήμο Κορινθίων παρ ότι είναι ένα “αγκάθι” και μάλιστα μεγάλο για το κόμμα που έχει κυβερνήσει και επιδιώκει να ξανακυβερνήσει.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με το ποσοστό των εκλογών που θα πάρουν μόνο ένας θα εκλεγεί και ίσως κανένας.Ακου θελεριτη, Δέδες,Τσίγκας, αυτούς τους είδαμε δεν θέλουμε ξανά αργότερα σέ καμιά 20αρια χρόνια και βλέπουμε .ΥΓ.επειδη δέχομαι και στοίχημα για αυτό θα βρω την χαρά στο δρόμο και θά δώσω τό τηλέφωνο για όποιον θέλει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog