Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Press Trip για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας-Ευεξίας & του Loutraki Spa στην Αμερική!

- Advertisement -

Η Ένωση Ιστορικών Ιαματικών Πόλεων Ευρώπης, η European Historic Thermal Towns Association (EHTTA) Historic Thermal Towns, μέλος της οποίας είναι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την European Travel Committee (ETC) European Travel Commission, διοργάνωσαν Press Trip για την προβολή των ιαματικών πηγών της Ελλάδος.

Στο πρόγραμμα τους εντάχθηκε και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος φιλοξένησε τον Ελληνοαμερικανό travel blogger Alex Kallimanis (Wanderlust Marriage) και τον Γενικό Γραμματέα Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας/ Μέλος Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Υπουργείο Τουρισμού – Ministry of Tourism, κ. Μάρκο Δανά. Τους φιλοξενούμενους συνάντησε και ξενάγησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης.
Σκοπός του ταξιδιού ήταν τόσο η παρουσίαση όσο και η περαιτέρω εξοικείωση με τις υποδομές του Δήμου που επισκέφθηκαν, αλλά και η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής ως ελκυστικού και ασφαλούς προορισμού υγείας και ευεξίας στο Αμερικανικό κοινό.

Στα πλαίσια του εν λόγω ταξιδιού, ο Toυριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο, δραστήριος και ανοιχτός σε κάθε δράση προβολής που προκύπτει, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει ο προορισμός σε ειδικές μορφές τουρισμού, όπως Θερμαλισμός, Αρχαιολογικός, Θρησκευτικός, με την επίσκεψη αντίστοιχα στο Loutraki Spa όπου είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν υδροθεραπεία στην υπερσύγχρονη πισίνα και χαλαρωτικό μασάζ αποκαλύπτοντας τα μυστικά που χαρίζουν υγεία, ευεξία, και χαλάρωση με τη ζωογόνο δύναμη του Ιαματικού νερού Λουτρακίου. Επίσης, επισκέφθηκαν το Ποσιθεραπευτήριο, τη Διώρυγα του Ισθμού και τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου στη Βουλιαγμένη.

Τη διοργάνωση του Press Trip στήριξαν χορηγικά οι επιχειρήσεις με παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και γαστρονομίας στους επισκέπτες και πιο συγκεκριμένα το Loutraki Spa, η Club Hotel Casino Loutraki, το εστιατόριο Ypanema και το Seaside Coffee Bar Coralle Loutraki.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog