Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντρέας Ζώγκος: Πρόεδρε εφάρμοσε τον κανονισμό!

- Advertisement -

Οι συνεχείς απουσίες συμβούλων από τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων φαίνεται πως δοκιμάζουν τις αντοχές εκείνων που δίνουν το παρόν και είναι συνεπείς αλλά και τις αντοχές των πολιτών οι οποίοι , αν παρακολουθούν, αντικρύζουν μια εικόνα διάλυσης και μικροπολιτικής. Ο Δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου και εντεταλμένος του δημάρχου στον σύνδεσμο Ιαματικών πηγών Ανδρέας Ζώγκος, χθες, και ενώ ο δήμαρχος τοποθετείτο για την συντεταγμένη απουσία της μειοψηφίας, ζήτησε από τον Πρόεδρο του σώματος Αντώνη Κυριαζή να εφαρμόσει τον κανονισμό και να επιβάλει τις κυρώσεις.

«Επιτέλους κάνε αυτό που λες Πρόεδρε’ είπε σε έντονο ύφος ο σύμβουλος εκφράζοντας μια, δικαιολογημένη θα έλεγε κανείς αγανάκτηση, εάν βέβαια δεν ήταν ο σύμβουλος που στην προηγούμενη συνεδρίαση δεν είχε παραστεί αφενός και αφετέρου στην χθεσινή για να παραστεί χρειάστηκε να τον καλέσει ο δήμαρχος στο τηλέφωνο!

Στην ουσία της τοποθέτησης ο δημοτικός σύμβουλος είχε δίκιο και ΟΛΟΙ θα πρέπει να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις διότι είναι υποχρέωση τους αλλά, τι να πουν και οι συνεπείς;

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog