Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κοινή συνέντευξη των 5 Δημάρχων της Κορινθίας για την αύξηση δημοτικών τελών (video)

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε, όπως χθες έγραψε το loutrakiblog.gr πριν ανακοινωθεί επισήμως, η κοινή συνέντευξη τύπου των 5 δημάρχων της Κορινθίας κ.κ. Γκιώνη, Παπακυριάκου, Φρούσιου, Τσιώτου και Σταματόπουλου με αντικείμενο την επικείμενη αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών, αναπροσαρμογή που επιβάλει το αυξημένο κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η συνέντευξη δόθηκε στις 14:30 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου με τους 5 δημάρχους να κρατούν κοινή γραμμή στα λεγόμενα τους. Ότι δηλαδή είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν ειλημμένες αποφάσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες ποσοστών αύξησης.  Οι Δήμαρχοι σημείωσαν πως οφείλουν να κρατήσουν τους δήμους τους καθαρούς και φωτισμένους και σημείωσαν πως η πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει τους ΟΤΑ με νέες χρηματοδοτήσεις ώστε να καλυφθεί το αυξημένο ενεργειακό κόστος.

Η αναπροσαρμογή θα γίνει με γρήγορες διαδικασίες αν και η γραφειοκρατία δεν είναι μικρή, ούτως ώστε το τελεσίγραφο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου περι είτε άρσης της δυνατότητας μεταφοράς απορριμμάτων είτε δέσμευσης κονδυλίων ‘με τον τσαμπουκά‘ όπως είπε ο Γιώργος Γκιώνης, να μην γίνει πράξη με επιζήμιες για τους δημότες συνέπειες.

To loutrakiblog μετέδωσε live την συνέντευξη των 5 δημάρχων υπηρετώντας την άμεση ενημέρωση των δημοτών, ειδικά σε ένα τέτοιο φλέγον ζήτημα που αφορά την υγεία τους αλλά εφεξής και την τσέπη τους.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σκέψου να καθάριζε και ολόκληρο το Λουτράκι πόσο θα πήγαιναν τα δημοτικά τέλη…Από πότε έχει να πατήσει οδοκαθαριστής πάνω από την πλατεία της Κολοκοτρώνη;

  2. Μάλιστα, το ήξεραν ότι θα έρθει η λυπητερή και απλά ανέμεναν το
    μοιραίο να συμβεί. Ήλπιζαν μάλλον να γίνει μετά τις εκλογές, αλλά τέλος
    οι καθυστερήσεις και οι αναβολές και τους έμεινε η καυτή πατάτα στο χέρι. Δύσκολο το πρόβλημα αλλά τόσους συμβούλους και παρατρεχάμενους πληρώνουν κανείς δεν έδωσε μια πρόταση τόσα χρόνια; Τελικά θα πηγαίνουν τα απορριμματοφόρα, όταν πληρώσουμε και μας αφήσουν, Σπαθοβούνι η Αρκαδία; Γιατί η Τρίπολη είναι η μόνη που πλήρωσε; Μήπως γιατί είναι δίπλα τους η εγκατάσταση;;; Η Κόρινθος γιατί καταφέρνει να έχει περίσσευμα από τα τέλη και καθαρή την πόλη; Τους κάδους βλέπω τους αδειάζουν, αλήθεια που πηγαίνουν τώρα τα σκουπίδια αφού η χωματερή είναι κλειστή;Ήρεμα ρωτάω..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog