Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νανόπουλος: Δεν υπάρχει λόγος να αυξήσει τα δημοτικά τέλη ο δήμος Κορινθίων

- Advertisement -

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του loutrakiblog για το δήμο Κορινθίων και την δυνατότητα που έχει να μην προχωρήσει σε αύξηση δημοτικών τελών λόγω του κόστους της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Βασίλης Νανόπουλος δεν μετείχε στην σημερινή, κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι 5 άλλοι δήμαρχοι της Κορινθίας προκειμένου να ανακοινώσουν αναπροσαρμογή τελών, δηλαδή αυξήσεις.

Αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης των 5 δημάρχων επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχος Κορινθίων τηλεφωνικά και στο ερώτημα μας για το θέμα δήλωσε:
‘Η δημοτικής μας αρχή έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την μείωση των λειτουργικών εξόδων, για παράδειγμα τα καινούργια απορριμματοφόρα που χρησιμοποιούμε έχουν χαμηλότερο κόστος συντήρησης και χαμηλότερο κόστος καυσίμων Προσπαθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε η υπηρεσία καθαριότητας να είναι περισσότερο αποδοτική για τους δημότες μας. Με την αλλαγή των φωτιστικών με led, επιτυγχάνουμε 70% μείωση στο ρεύμα. Άρα, με όλες αυτές τις κινήσεις της δημοτικής αρχής, δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει ο δήμος σε αυξήσεις δημοτικών τελών και δεν θα το κάνει!‘

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog