Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κόρινθος:Η περιπέτεια ενός…λογαριασμού ΔΕΥΑΚ!

- Advertisement -

Παλαιότερα υπήρχε πρόβλημα με την παράδοση στους σωστούς χώρους των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ Κορίνθου. Το θέμα είχε μάλιστα απασχολήσει έντονα το δημοτικό συμβούλιο αφού η εταιρία που είχε αναλάβει το έργο της παράδοσης δεν γνώριζε οδούς και σημεία με αποτέλεσμα και να παραδίδει λάθος και να καθυστερεί. Εκείνο το αλαλούμ φαίνεται να διορθώθηκε, μόνο όμως προς τους τόπους παράδοσης αφού μεν οι λογαριασμοί φτάνουν στα σωστά σπίτια και πολυκατοικίες, δε συνεχίζουν να καθυστερούν!

Καταναλωτής, κάτοικος συνοικισμού έλαβε χθες από την εταιρία παράδοσης λογαριασμό κατανάλωσης ύψους 43 ευρώ. Η περίοδος κατανάλωσης αφορούσε το τρίμηνο Δεκέμβριο του 2021·Φεβρουάριο του 2022.  Ο λογαριασμός εκδόθηκε 30 Ιουνίου 2022! Έφτασε στον καταναλωτή 22 ημέρες μετά την έκδοσή του και έχει καταληκτική ημερομηνία πληρωμής τις 3 Αυγούστου 2022.

Το διάστημα είναι μικρό από την ημέρα της παράδοσης και όχι της έκδοσης και ίσως εδώ να βρίσκεται μια απο τις αιτίες μη εμπρόθεσμης πληρωμής των λογαριασμών προς την υπηρεσία ύδρευσης της Κορίνθου.

Η αλήθεια είναι πως έγινε προσπάθεια και το πρόβλημα με την ορθή παράδοση σε επίπεδο τόπων διορθώθηκε. Μήπως αναλόγως θα πρέπει να πράξει η επιχείρηση και για τους χρόνους; Τόσο όσων αφορά τον χρόνο παράδοσης στους καταναλωτές από την στιγμή της έκδοσης όσο και τον χρόνο πληρωμής για την περίοδο κατανάλωσης. Διότι με τα σημερινά δεδομένα, το νερό του Ιουλίου θα εκδοθεί για να πληρωθεί το καλοκαίρι του 2023! Στην σύγχρονη τεχνολογικά εποχή μας οι χρόνοι αυτοί μάλλον είναι απαγορευτικοί και σίγουρα δεν βοηθούν και στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog