Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ρημάζει η βίλα της Ζωζώς με τα 139 σκαλιά στην Κινέτα

- Advertisement -

Η φωτιά του 2018 μετέτρεψε την βίλα που ήταν ξακουστή για τα πάρτι και το μοναδικό της στιλ σε αποκαίδια και ανάγκασε την μεγάλη σταρ να μένει στο υπόγειο του σπιτιού που με τόσο μεράκι έφτιαξε την δεκαετία του 70. ‘Δεν με ενοχλεί‘ έχει πει η ίδια που συνεχίζει να απολαμβάνει την θάλασσα στην αγαπημένη της Κινέτα.
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν κατάφερε να φτιάξει το σπίτι μετά την καταστροφική φωτιά. ‘Δοξάζω το θεό που είμαι ζωντανή‘ έχει δηλώσει προσπαθώντας να πουλήσει το σπίτι που αδυνατεί να ανακατασκευάσει αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα.
Τα χρήματα για την επαναφορά της βίλας είναι πολλά και η μεγάλη κυρία των σόου δεν τα έχει πια. Επιπλέον δεν έχει και το κουράγιο μιας και την διακόσμηση της βίλας την είχε η ίδια επιμεληθεί. Με προσωπικό γούστο και παρεμβάσεις καθιστώντας την σημείο αναφοράς της κοσμικής Αθήνας.
Μάλιστα είχε ζητήσει η βίλα να έχει πολλά σκαλιά! Είχε 139 τον αριθμό ώστε εκείνη να τα ανεβοκατεβαίνει καθημερινά και να διατηρεί την σιουλέτα της!

Τα σημάδια της φωτιάς και της εγκατάλειψης είναι και σήμερα παντού. Η ταμπέλα ‘οδός Ζωζώς Σαπουντζάκη‘ παραμένει για να θυμίζει κάτι απο τις λαμπερές εποχές.
Η ίδια η Ζωζώ, απολαμβάνει.
Την ησυχία πλέον, την γαλήνη και το όμορφο τοπίο. Έχοντας περάσει μια ζωή γεμάτη απο φως, λάμψη, επιτυχία, δόξα και έρωτες, απολαμβάνει απο το σπίτι που της έχει απομείνει όσα γαληνεύουν την ψυχή της.
Κατ επιλογήν!
Όπως κατ επιλογή συνεχίζει ακούραστα κάθε Μάιο να γιορτάζει τα γενέθλια της παρ ότι πια έχει περάσει τα 90!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog