Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σοφικό: Κλείνει την στρόφιγγα νερού ο Πρόεδρος Ρωτίδης

- Advertisement -

Απίστευτη σπατάλη ύδατος καταγράφεται στο Σοφικό του δήμου Κορινθίων. Σε μια περίοδο που άλλες περιοχές στερούνται και το ελάχιστο νερό και η λειψυδρία χτυπά κόκκινο, στο Σοφικό αγρόν ηγοράζουν! Το συμπέρασμα προκύπτει απο ανάρτηση του τοπικού προέδρου Γρηγόρη Ρωτίδη ο οποίος καταγράφει τα φαινόμενα σπατάλης και προειδοποιεί για κλείδωμα των σημείων λήψης νερού.

Ο Πρόεδρος αναφέρεται σε Σοφικίτες και μη λέγοντας πως οι ξερικοί ελαιώνες δεν μπορούν να γίνουν ποτιστικοί παρά μόνο με ιδιωτικό νερό ή όταν το κοινόχρηστο περισσεύει, πράγμα που δεν συμβαίνει σήμερα.

Τα σημεία λήψης νερού είναι δύο, η διασταύρωση και η αποθήκη και ο Πρόεδρος κατηγορηματικά λέει πως αν το φαινόμενο δεν πάψει μέσα στο Σαββατοκύριακο από Δευτέρα θα ληφθούν έκτακτα μέτρα δηλαδή κλείδωμα της παροχής και απόδοση κλειδιών μόνο σε πυροσβεστική και εθελοντές. Η δε εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων θα γίνεται ένα δίωρο στην παροχή της αποθήκης και με φύλακα! Η παροχή της διασταύρωσης θα εξυπηρετεί αποκλειστικά την εθελοντική ομάδα.

‘Συγνώμη αν δυσαρεστούμε αλλά πρέπει…‘ γράφει ο πρόεδρος αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν συμπολίτες που ενώ έχει φωτιά και το νερό χρειάζεται για κατάσβεση προσπαθούν την ίδια ώρα να κάνουν λήψη.

Το ποστ του Προέδρου

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog