Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τα Λουτρά Ελένης

- Advertisement -

Και ενώ στο τραπέζι βρίσκεται η αξιοποίηση των Λουτρών Ωραίας Ελένης από το δήμο ώστε να αποτελέσει σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές της χώρας, η εικόνα που σήμερα αντικρύζει κάνεις εάν θέλει να τα επισκεφτεί είναι αυτή!


Τις φωτογραφίες έβγαλε ζευγάρι το οποίο έφτασε για διακοπές στα Λουτρά Ωραίας Ελένης. Η εικόνα που αντίκρυσε προκάλεσε αγανάκτηση αφού όπως αναφέρουν στο loutrakiblog θα έπρεπε οι κάτοικοι να είναι πιο προσεκτικοί, να μην αφήνουν τα σκουπίδια εκτός κάδων και βέβαια;Να μην τα πετούν όπου βρίσκουν δημιουργώντας μικρές χωματερές ειδικά σε μια περίοδο πολύ επικίνδυνη για πυρκαγιά.
Το ζευγάρι απευθύνθηκε και στο δήμο γνωστοποιώντας την εικόνα και ζητώντας από την υπηρεσία καθαριότητας όχι απλά να παρέμβει για την καθαριότητα αλλά να επιβάλλει και πρόστιμα αφού φαίνεται πως κάποιοι συμπολίτες αντιμετωπίζουν με επιπολαιότητα και την καθαριότητα της περιοχής τους αλλά και την ασφάλεια της.
Ο δήμος έχει πάρει απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο για αξιοποίηση της πηγής και επεξεργάζεται το σχέδιο που θα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές προς έγκριση γι αυτήν την αξιοποίηση.
Μέχρι τότε βέβαια, η εικόνα δεν μπορεί να είναι αυτή, οποίος και αν είναι υπεύθυνος.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Αλμυρή κολλητά στη ράμπα αναπήρων ακριβώς δίπλα από τον Ιπποκαμπο άλλοι Ελληναρες έχουν κατασκηνωσει με μόνιμες ξαπλώστρες, καρέκλες κ αλυσίδες για να δένουν όταν φεύγουν!!!!! Ας πάει ο Τίμος τον Ευτυχή κι από εκεί…

  2. Ανεβαίνοντας την οδό πεύκων δεξιά υπάρχει ένα ρέμα γεμάτο ξερά πεύκα και κλαδιά. Μίλησα με την δασική υπηρεσία και μου είπαν να βρω τους οικοπεδούχους να κάνουν αίτηση για κοπή των πεύκων. Που να τους βρω δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ. Έχω φέρει δύο φορές με δικά μου έξοδα ανθρώπους και έχουν μαζέψει τα ξερά. Δεν μπορώ άλλο Σηκώνω τα χέρια. Και η ΔΕΗ που περνάει και κόβει κάποια κλαδιά που φτάνουν στα καλώδια τα αφήνει εκεί. Ποιος θα τα μαζέψει? Βοήθεια. Με αγανάκτηση ΑΓΙΑΣΜΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

  3. Ανεβαίνοντας την οδό ΠΕΥΚΩΝ δεξιά υπάρχει ένα ρέμα γεμάτο ξερά πεύκα και κλαδιά πεταμένα. Μίλησα με την δασική υπηρεσία και μου είπαν να κάνουν αίτηση οι οικοπεδούχοι. Που να τους βρω, δεν έχουν φανεί ποτέ. Δύο φορές πλήρωσα ανθρώπους να μαζέψουν τα κλαδιά. Δεν μπορώ άλλο. Σηκώνω τα χέρια. Η ΔΕΗ που κατά καιρούς κόβει τα κλαδιά που φτάνουν στα καλώδια και τα αφήνει εκεί. Ποιος θα τα μαζέψει? Βοήθεια!

  4. Γιατί μόνο τα λουτρά Ελένης;Οι Κεχριές Αλνυρη πάνε πίσω; πάντα φταίνε οι πολίτες; Ποιος θα επιβάλει πρόστιμο στο Δήμο και τις κρατικές υπηρεσιες;. Οταν δίνουν δηκητηριασμεν νερο, η καθαριιτητααργει να περαση συγκοινωνια θλιβερή. Εμείς οι πολίτες δεν πληρώνουμε

  5. Τα έργα που γίνονται στις Κεχριες γιατί κιλυσιεργιυν;. Χρόνια ολόκληρα δεν μπαινουν τα φανάρια τη μια φταίει ο εργολάβος την αλλη η δεη την αλλη η αχαιολογια, δασαρχείου κλπ. Να τιμωρειθουν οι πολίτες για τα ατυχήματα ασφάλτου. Φτάνει το δούλεμα.

  6. Συμφωνώ απόλυτα! Η κατάσταση με τα σκουπίδια είναι τραγική! Ειδικά στο δρόμο (εσωτερικά της Επιδαύρου) εκεί που στρίβεις για Άγιο Γιάννη, Γαλατακι, εκεί που γίνεται και η λαϊκή, η κατάσταση είναι δραματική! Ντρέπομαι να βλέπω αυτές τις σιχαμερες εικόνες… Θα επικοινωνήσω κι εγώ με το δήμο, έτσι κι αλλιώς το είχα κατά νου, γιατι η κατάσταση δεν πάει άλλο! Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι φταίμε κι εμείς που αφήνουμε σκουπίδια εκτός κάδων, που πετάμε καναπέδες και διάφορα διπλα

  7. Συμφωνώ απόλυτα! Η κατάσταση είναι τραγική! Ειδικά στον εσωτερικό δρόμο της Επιδαύρου, εκεί που στρίβεις για Γαλατακι και Ντρασα, σιχαινεσαι να περάσεις! Θα επικοινωνήσω κι εγώ με το δήμο, αλλά κι εμείς οι πολίτες ας συμμορφωθουμε επιτέλους! Κρίμα που δεν τράβηξα μια φώτο σήμερα, ειλικρινά χαοςςςς!

  8. Στον Κάβο στα Ίσθμια μας κόβουν το νερό χωρίς προειδοποίηση αν και είμαστε μόνιμοι κάτοικοι, να μου πεις τι τ ο χρειαζόμαστε το νερό το καλοκαίρι φθάνει που το πληρώνουμε όλο το χρόνο , μας λένε ότι δεν έχουν βυτιοφόρα να ρίξουν νερό στην δεξαμενή, ωραία εταιρεία!

  9. Ντάάάξει τώρα.Και στο Λουτράκι η κατάσταση,δεν πάει πίσω! Πολλή η ανευθυνότητα ΚΑΙ πολιτών ΚΑΙ Δήμου.Ας είμαστε ειλικρινείς! Την καμπούρα μας την είδαμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog