Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

N.Ταγαράς: Η επαναλειτουργία του εργοστασίου της pepsico είναι μια μεγάλη επένδυση

- Advertisement -

Εγκαινιάστηκε χθες και άνοιξε τις πύλες του όπως αποκλειστικά το loutrakiblog.gr είχε γράψει, το εργοστάσιο της pepsico στο Λουτράκι υπό νέα διεύθυνση και με νέα μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική. Στα εγκαίνια βρέθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς. Ο κ.Ταγαράς μίλησε για μια εμβληματική εταιρία, την NU Aqua, μια μεγάλη επένδυση σε επίπεδο χώρας και όχι απλά Κορινθίας και ένα εργοστάσιο που δίνει νέα αναπτυξιακή πνοή προσφέροντας θέσεις εργασίας που ο τόπος έχει ανάγκη.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΓΑΡΑ
Παραβρέθηκα σήμερα στα εγκαίνια της εμβληματικής εταιρίας N.U.Aqua στο #Λουτράκι. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση, όχι μόνο για την Κορινθία αλλά και για την Ελλάδα.
Σε μια δύσκολη για τις οικονομίες των χωρών του Πλανήτη περίοδο,το εργοστάσιο εμφιάλωσης της Pepsico ανοίγει ξανά τις πύλες της δίνοντας ζωή και ανάπτυξη στον τόπο μας ενώ παράλληλα προστατεύει και σέβεται το Περιβάλλον.
Η N.U.Aqua για τα προϊόντα της, χρησιμοποιεί 100% ανακυκλώσιμο υλικό (rPet), συμβάλλοντας ουσιαστικά στην κυκλική οικονομία, μειώνοντας τη ρύπανση που προκαλούν τα πλαστικά στο περιβάλλον συμπεριλαμβάνοντας και πρωτοβουλίες για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στην πατρίδα μας.
Για όλα αυτά, με ικανοποίηση χαιρετίζω την λειτουργία της και εύχομαι να είναι η αρχή για νέες επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ψεύτες με απολυσανε με την δικαιολογία ότι δεν έχει δουλειά και ήμουν από τους πρώτους που πήγα εκεί και βοήθησα κάνοντας τα πάντα άσχετα αν είχα προσληφθεί σαν χειριστής Κλαρκ και από όλα τα τμήματα έλεγαν τα καλύτερα για μένα.ξεφτιλα και μόνο αυτό μπορώ να πω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog