Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υπέγραψε με την ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ο Δήμαρχος Κορινθίων – Σε ένα χρόνο αλλάζει όλος ο φωτισμός!

- Advertisement -

Την σύμβαση με την εταιρία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, την κοινοπραξία εταιριών που αναλαμβάνουν το μεγάλο έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού του δήμου Κορινθίων υπέγραψε πριν απο λίγο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Το loutrakiblog ανακοινώνοντας νωρίτερα την έκτακτη συνέντευξη τύπου του δημάρχου είχε βάλει στο κάδρο των ανακοινώσεων είτε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων είτε το έργο του οδοφωτισμού.

Οι ανακοινώσεις δικαίωσαν το ρεπορτάζ μας με τον δήμαρχο Κορινθίων να μιλά για “σοφή απόφαση” που έλαβε και για προεκλογική δέσμευση προς τους Κορινθίους που υλοποιεί. “Το κόστος ρεύματος στο δήμο Κορινθίων σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου είναι διπλάσιο απο πέρυσι. Αυτή η απόφαση λοιπόν αποδεικνύεται σοφή για το δήμο και τους πολίτες” σημείωσε ο Βασίλης Νανόπουλος. Αν κανείς συνδυάσει και την απόφαση του δημάρχου να μην προχωρήσει σε αυξήσεις δημοτικών τελών προκειμένου να καλύψει το κόστος της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, τότε εύκολα καταλαβαίνει πως έχουν ληφθεί και υλοποιούνται δυο αποφάσεις, δυο σχεδιασμοί οι οποίοι όχι απλά δεν επιβαρύνουν την τσέπη των πολιτών αλλά την ανακουφίζουν.

Το έργο θα προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας που θα φτάσει το 70%, θα είναι περιβαλλοντικά ορθό αφού οι νέοι λαμπτήρες θα είναι led ενώ παράλληλα ο δήμος δεν θα έχει για τα επόμενα 12 χρόνια την ευθύνη του δημοτικού φωτισμού σε όλο το εύρος του δήμου Κορινθίων.

Η εταιρία αναλαμβάνει την ευθύνη της υλοποίησης , του ελέγχου και της παρέμβασης καθίσταται σαφές. “Σε ένα χρόνο απο σήμερα το έργο θα παραδοθεί στους δημότες” κατέληξε ο δήμαρχος ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν είτε με την δουλειά τους είτε με την ψήφο τους στην υλοποίηση του έργου.

Σημειώθηκε δε με έμφαση πως οι προσφυγές του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Νίκου Σταυρέλη απερρίφθησαν όπου κι αν κατατέθηκαν.

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας ευχαρίστησε τον δήμαρχο, ανέφερε πως η εταιρία θα τρέξει τις εργασίες ώστε να παραδοθεί ο φωτισμός πριν απο την συμβατική υποχρέωση ενώ σημείωσε πως είναι απο τα μεγαλύτερα έργα που αναλαμβάνει πανελλαδικά.

Ο προυπολογισμός του έργου, χωρίς τον ΦΠΑ , είναι περί τα 11 εκ ευρώ.

Δείτε το video από την συνέντευξη τύπου και το προφίλ του Γραφείου Τύπου Δημάρχου Κορινθίων

https://www.facebook.com/watch/?v=3122962138016480

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπραβο Μήπως πρέπει να κάνει κάτι και ο δήμαρχος Λουτρακίου για το χάλι που υπάρχει στο Λουτράκι. Όλοι η είσοδος της πόλης εδώ είναι σκοτάδι και τα περισσότερα φώτα στους δρόμους έχουν γίνει φωτοτυπικά. Όλο λάμπες δεν έχουν για να τις αλλάξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog