Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σουσάκι:Δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν ζωντανό

- Advertisement -

Παρά την γιγάντια επιχείρηση που στήθηκε χθές το μεσημέρι οι λιμενικές αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ζωντανό τον 75χρονο άντρα που είχε πάει για μπάνιο δύο Σουσάκι και δεν επέστρεψε σπίτι με αποτέλεσμα να οδηγήσει τη σύζυγό του σε ενημέρωση των αρχών.
Ο 75χρονος παρασύρθηκε από τα ρεύματα και εντοπίστηκε το απόγευμα νεκρός στην περιοχή των Κεγχρεών.

Η ανακοίνωση του λιμενικού
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου ότι 75χρονος ημεδαπός μετέβη για κολύμβηση, πρωινές ώρες χθες,
στη θαλάσσια περιοχή ”ΣΟΥΣΑΚΙ” Κορίνθου και έκτοτε αγνοείτο. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες από τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο ιδιώτες δύτες.
Από αέρος επιχείρησε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού,ενώ από ξηράς έρευνες διεξήχθησαν από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.Ο ανωτέρω εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή όρμου Κεχριών από το Ρ/Κ “ΧΡΥΣΗ”, ενώ ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου,
όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση,παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog