Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος:Η πλατεία ‘τραγουδούσε‘ Μπιθικώτση!

- Advertisement -

Μοναδική και γεμάτη συγκίνηση ήταν η χθεσινή βραδιά στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου. Η πόλη πλημμύρισε απο ήχους και στίχους αγαπημένους σε μια μουσική παράσταση ― αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Στην σκηνή τα παιδιά του, ο Γρηγόρης και η Άννα. Τιμούν τα 100 χρόνια απο την γέννηση του πατέρα τους προσφέροντας στο κοινό μια εμπειρία μοναδική. Στιγμές ιδιωτικές του Γρηγόρη Μπιθικώτση, βίντεο προς τα παιδιά του, σημειώματα και εξομολογήσεις του ιδίου για το πως ξεκίνησε, πως κατάφερε κόντρα σε όλες τις δυσκολίες να γίνει ο ‘σερ‘.

Ο κόσμος πολύς. Παρ ότι η χθεσινή βραδιά ήταν ιδιαίτερα ζεστή στο κέντρο της Κορίνθου. Σιγοτραγούδησαν, συγκινήθηκαν, χειροκρότησαν θερμά και βεβαίως φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά του μεγάλου δημιουργού.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος υποδέχτηκε τους δημιουργούς και μοιράστηκε με την σειρά του στιγμές των φοιτητικών του χρόνων, τότε που ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης γινόταν ‘άκουσμα‘ για κάθε ηλικία και κάθε κοινωνική τάξη.


Ο Γρηγόρης Μπιθικώστης ο νεότερος ευχαρίστησε από την πλευρά του θερμά τον δήμαρχο για την πρόσκληση ‘σε σέβομαι βαθύτατα ως άνθρωπο Βασίλη, θα είσαι πάντα φίλος μου‘ είπε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog